Arkadaşlar benim pc sürümüm 20h2 fakat ben 1909 sürüm yükleyecem ama kurulum yaparken pc sıfırlanması gerekiyormuş eski sürüm olduğu içinde dosyaları saklayamıyorum sıfırlamadan nasıl 1909 sürümüne geçebilirim bilen varmı (aynı harddisk içinde C ve D diski açıp D diskine dosyaları atsam onlarda sıfırlanırmı)
Kanka gerekli dosyalarını C diskinden al veya gerekli programlarını D diskine at Format atacağın esnada C diskini biçimlendirmek gerekiyor çünki eski windows'un ona kurulu oluyor D diskini formatlarken biçimlendirmez isen hiç bir sorun olmadan yeni formatında D diskinden dosyalarına ulaşabilirsin
Kanka gerekli dosyalarını C diskinden al veya gerekli programlarını D diskine at Format atacağın esnada C diskini biçimlendirmek gerekiyor çünki eski windows'un ona kurulu oluyor D diskini formatlarken biçimlendirmez isen hiç bir sorun olmadan yeni formatında D diskinden dosyalarına ulaşabilirsin
kanka dosyalarını d diskine güvenle atabilirsin ben denedim hiç bir sıkıntı yaşamadım ama dikkat etmen gereken bir yer var oda kurulum yaptıktan sonra programlarından bazılarının eski sürümüne geçmesi kontrol etmeni öneririm.