Çözüldü Windows sistemi kurulum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim pc sürümüm 20h2 fakat ben 1909 sürüm yükleyecem ama kurulum yaparken pc sıfırlanması gerekiyormuş eski sürüm olduğu içinde dosyaları saklayamıyorum sıfırlamadan nasıl 1909 sürümüne geçebilirim bilen varmı (aynı harddisk içinde C ve D diski açıp D diskine dosyaları atsam onlarda sıfırlanırmı)

Çözüm
Kanka gerekli dosyalarını C diskinden al veya gerekli programlarını D diskine at Format atacağın esnada C diskini biçimlendirmek gerekiyor çünki eski windows'un ona kurulu oluyor D diskini formatlarken biçimlendirmez isen hiç bir sorun olmadan yeni formatında D diskinden dosyalarına ulaşabilirsin :)
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum ssd bulunuyor mu pc de 1909 sürümüne geçmek için format atman şart başka yolu yok

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kanka benim bildiğim kadarıyla format atman lazım ama bir 100 yada 200 gblik bir flaşın varsa bilgilerini ona atabilirsin.

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Kanka gerekli dosyalarını C diskinden al veya gerekli programlarını D diskine at Format atacağın esnada C diskini biçimlendirmek gerekiyor çünki eski windows'un ona kurulu oluyor D diskini formatlarken biçimlendirmez isen hiç bir sorun olmadan yeni formatında D diskinden dosyalarına ulaşabilirsin :)

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka dosyalarını d diskine güvenle atabilirsin ben denedim hiç bir sıkıntı yaşamadım ama dikkat etmen gereken bir yer var oda kurulum yaptıktan sonra programlarından bazılarının eski sürümüne geçmesi kontrol etmeni öneririm.

ᴍᴀᴋᴀᴠᴇʟɪ
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum Malasef Sadece Format olmadan olmuyo gerekli bilgilerin varsa usb ye sakla sonra format at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...