Seçkin Üye
there system recovery or system reset you can use it
maalesef, başka bilgisayar yok. 1 laptop.Aslında netten windows onarım disk görüntüsünü yada direk format için iso indirip başka bir PC de CD ye yazsan sorunu halledebilirsin
anakart adı bulmak için windows açılmıyor. Marka adı: Samsung "model bilmiyo" dedi kianakart marka ve modeli yazarsan ona göre araştırma yapalım istersen
ne cr*ck ya ilk laptop satın aldı. hiç zaman format atmadı. tamamen orjinaldır. çözümü bilmeyen lütfen YORUM ATMAYINWindowsu ***** yapmamışsın yani orjinalleştirmemişsin format atman gerek çaresi yok
ya siyah ekran dedim işte açılmıyor.sistem geri yükleme yap bozuk dosyaları onarıcak bır programla tarat %70 duzelır gıbıme gelıyor
VGA kablo alakalı yok. fare simgesi var ama siyah kalıyor9Başka bir pcden kablo ile bağlantı yapılabiliyor diye biliyorum bir dene istersen
format dene
Ramazaniskanoglu
siz okumamışsınız. çöp yorumlar atmaoyunu silip tekrar yükle yada format at
laptop açılışı windows logo ve "otomatik onarma" yazısı geldi. sen okumamışsın herhalde. model bilmiyor markası adı samsung. model adı için çocuk whatsapp sohbet hallediyorum. d.m. mesaji atBataryayı ve gücü söküp kısa bir süre bekleyin. Sonrasında tekrar güvenli moda girmeyi dene.
Biraz daha bilgi verirsen daha yardımcı olabiliriz. Video fotoğraf vs.
Bir de bilgisayarın odelini de yazar mısın.
sana dedim sen konu okumadan acele yorum yazdın. açılış windows logo ve "otomatik onarma" yazısı geldiharddisk söküp çift girişten bağla o zaman
sen okumamışsın. işte f8 açılmıyor. güvenli modu açmak için f8güvenli modda başlatmayı dene ama ilk önce sistemi bir kaç gün öncesine sistem kurtarmadan geri al
batarya alakası yokki açılış windows logo geldi. sonra siyah ekran kaldı fare gözüktüm 10-20 dakika bekledi olmadı..Paşam okuduk konuyu biliyoruz bişey ki bataryayı sök dedik.
Daha ayrıntı vermen lazım neden oldu anlat ki ona göre sana öneri sunabilelim. Nasıl olmuş ne yaparken olmuş ayrıntısını anlat.