Windows sürüm düşürme hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bazi hileler kullanirsin aslında bazıları hata verir

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
20H2 kullanıyorum ve benim için şu ana kadarki en iyisi

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
format atmadan sürüm düşürmek mümkün yapman gereken şey windows update merkezine girip gerekli büyük güncellemeyi bulup kaldır demen örneğin 21H1 güncellemesini görürsün orda bilmem ne package yazar onu kaldırırsan otomatik olarak bir alt sürüme geçersin peki nasıl sileceksin ayarlar kısmından güncelleme kısmına gel ve güncelleme geçmişi kısmına gir ordan güncelleme kaldır butonuna bas en altta feature update gibi bir şey göreceksin onu seçip kaldır de eğer güncelleme 10 gün içinde yapıldıysa kurtarma ekranından bir önceki sürüme dön seçeneğini seçiniz

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
eksisi artısı olmaz sadece bütün hileleri kullanırsın sürüm değiştirmeyi youtubeden bakabilrsin

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
1909 geç ama yeni hilelerde sorun yaşarsın

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ben ilk defa burda öğrendim sürüm nosunu. Biraz saçma gelebilir ama hilenin çalıştığı sürümlü windowsu indirip formatlayabilirsin

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
20H2 kullanıyorum ve benim için şu ana kadarki en iyisi
sitedeki hileler hata veriyor bence de en iyiside
Post automatically merged:

1909 geç ama yeni hilelerde sorun yaşarsın
aga bune ya geçsem yeni hilelerde geçmesem eski hilelerde tam ortası yok mu bunun :D

format atmadan sürüm düşürmek mümkün yapman gereken şey windows update merkezine girip gerekli büyük güncellemeyi bulup kaldır demen örneğin 21H1 güncellemesini görürsün orda bilmem ne package yazar onu kaldırırsan otomatik olarak bir alt sürüme geçersin peki nasıl sileceksin ayarlar kısmından güncelleme kısmına gel ve güncelleme geçmişi kısmına gir ordan güncelleme kaldır butonuna bas en altta feature update gibi bir şey göreceksin onu seçip kaldır de eğer güncelleme 10 gün içinde yapıldıysa kurtarma ekranından bir önceki sürüme dön seçeneğini seçiniz
malesefki bayadır 21h2 kullanıyorum

bu hileler 21h2 sürümünü neden desteklemiyor sebebini bilen varmı ?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
21H2 sürüm var kullanabiliyorum pubg mobile hilesini başka hile denemedim bilgin olsun

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Forum üzerindeki hilelerimiz en stabil Windows 10 1909 (https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1909-kurulum-rehberi.207183/) sürümünde çalışmaktadır. Diğer gerekli bilgiler zaten yorumlarda yazılmış. Resmi olarak 21H2 sürümünü destekleyen bir hilemiz bulunmamaktadır. EzPUBGM hilesi 21H1 sürümüne kadar (21H1 dahil) çalışmaktadır. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...