Çözüldü Windows sürümü 20H2 olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her oyun MEMORY HACKERSI tadacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar, radar hilesini çalıştırınca 21H2 olması gerekiyor. Benim PC 22H1 olmalı. Eskiden PUBG'de böyle olmuştu. 21H2'deydim ama 20'ye çekmiştim güncelleştirmeyi silerek ama bunda yapamıyorum. Güncellemenin üzerine gelip sağ tıklıyorum, kaldır yazmıyor. Bazıları 22H2'yi mesela 10 gün geçmeden silemiyorsun falan diyorlardı. Acaba ondan olabilir mi? Yorum kasmak için yok temiz kurulum, format at falan yazmayın çünkü ne kurumla ne de formatla alakası yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi:

https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
Ve evet dediğin gibi belli bir süre geçtikten sonra denetim masasından da olsa güncellemeleri kaldıramayabiliyorsun, ben bunu engellemek için Windows Update Blocker diye bir program kullanıyorum. Denetim Masası> Programlar ve Özellikler> Yüklü Güncelleştirmeleri Görüntüle kısmından yüklenmiş güncelleştirmeleri görüntüleyebilir ve güncelleştirme üzerine sağ tıklayarak kaldırabilirsiniz.
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Zaten bı kaç forumda daha yazıyor 21h2 de çalışıyor diye ben denemedim ama bu şeyi bi dene

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Hilelerin en sorunsuz çalıştığı sürüm Windows 10 1909 sürümüdür.
Windows 10 Güncel Sürüm Kurulum Rehberi:

https://memoryhackers.org/konular/windows-10-tum-surumler-kurulum-rehberi.254640/
Ve evet dediğin gibi belli bir süre geçtikten sonra denetim masasından da olsa güncellemeleri kaldıramayabiliyorsun, ben bunu engellemek için Windows Update Blocker diye bir program kullanıyorum. Denetim Masası> Programlar ve Özellikler> Yüklü Güncelleştirmeleri Görüntüle kısmından yüklenmiş güncelleştirmeleri görüntüleyebilir ve güncelleştirme üzerine sağ tıklayarak kaldırabilirsiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...