Windows Sürümü Düşürme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Selamlar kullandığım Windows 10 Sürüm 20H2 (19042) diyor hile gereksinimlerine baktığımda genellikle 1803 - 1909 arası sürümlerde çalışır diyorlar.
Windows sürümümü format atmadan düşürme imkanım var mı ya da bir şekilde hileyi çalıştırabilir miyim ?

Edit: Arkadaşlar teşekkürler yardımınız için. Format atmayı zaten biliyorum yüzlerce kez yaptım da programları tekrar kurmakla uğraşmayı istemiyordum mecburuz artık :(
Eski sürüm İSO bulup hallederim

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
bence sürüm yüksek oldugu için hileyi tabiiki kullanaman sürümü indirmen lazım ve formatsız inmez

✔️ Her Zaman Daha İyiye ✔️
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bence sürüm yüksek oldugu için hileyi tabiiki kullanaman sürümü indirmen lazım ve formatsız inmez
Arkadaşın dediği gibi formatsız ineceğini düşünmüyorum Ancak inceleri düşük olup güncelleyince sürümü yükseldiyse sistem geri yükleme yapıp kurtarma şansın olurmu orasını bilemiyorum

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Formatsız öyle bir şey yapılacağını düşünmüyorum .artık format çok kolay flasha yükleyip format atabilirsin 20 dkya formatlanır

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
benim pc windows 7 di 10 yapmayı çalışırken yeniden açtığımda siyah ekran geldi monitöre format attırarak 10 yapınca düzeldi formatsız atmayı çalışma bilgisayarı bozarsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Win sürümü düşürmek için iso dosyası net den önce indirip usb ya da cd ye yüklemen gerekir bir de iso dosyasını bi programla enjekte etmen gerek usb ya da cd ye onun dışında bios ayarınıda yaptınmı tamamdır gerisi pamuk ipliği kardeşim

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eğer sistemi yakında güncellediysen windows old diye bir klasör vardır C diskinde öyle bir klasör varsa tüm ayarlardan > kurtarma > Windows 10 önceki sürüme dön var ordan yapabilirsin sistemi düsürme işlemini tabi bu islemlere başlamadan önce windows old klasörünü mutlaka kontrol et var mı diye sonra dediğim işlemi yap

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
İstedigin sürümün iso dosyasını indirip format atmadan düşüreblirsin veya geri yükleme yap ayarlardan.

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
BEN san çözüm buldum ayarlara gir oradn kişisel bilgilerime gir orada benim gibi üst sürümler yardım yeri var oradan format atmadan 6 saat alır şimdiden hayırlı olsun kardeşim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Formatsız çözülmez , çok yedeğin yoksa en fazla 1 saate hazır hale getirebilirsin .

Banlı Üye
Sosyal
5 HİZMET YILI
eger kendin halledemiyorsan bilgisayarcıya gotur
ama 50 cashını alır soylıyım ben
ama dersen ben yaparaım internete 1909 surumu yaz indir 8 gb bos bi flasa aktar
pc ye reset at baslarken esc bas ordan flası sec bu kadar basit

Üye
5 HİZMET YILI
USB diskine eski sürüm w10 kurulumunu atıp depolama alanını sıfırlarsan işe yarayabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...