Selamlar kullandığım Windows 10 Sürüm 20H2 (19042) diyor hile gereksinimlerine baktığımda genellikle 1803 - 1909 arası sürümlerde çalışır diyorlar.
Windows sürümümü format atmadan düşürme imkanım var mı ya da bir şekilde hileyi çalıştırabilir miyim ?
Edit: Arkadaşlar teşekkürler yardımınız için. Format atmayı zaten biliyorum yüzlerce kez yaptım da programları tekrar kurmakla uğraşmayı istemiyordum mecburuz artık
Eski sürüm İSO bulup hallederim
Arkadaşın dediği gibi formatsız ineceğini düşünmüyorum Ancak inceleri düşük olup güncelleyince sürümü yükseldiyse sistem geri yükleme yapıp kurtarma şansın olurmu orasını bilemiyorum
benim pc windows 7 di 10 yapmayı çalışırken yeniden açtığımda siyah ekran geldi monitöre format attırarak 10 yapınca düzeldi formatsız atmayı çalışma bilgisayarı bozarsın
Win sürümü düşürmek için iso dosyası net den önce indirip usb ya da cd ye yüklemen gerekir bir de iso dosyasını bi programla enjekte etmen gerek usb ya da cd ye onun dışında bios ayarınıda yaptınmı tamamdır gerisi pamuk ipliği kardeşim
Eğer sistemi yakında güncellediysen windows old diye bir klasör vardır C diskinde öyle bir klasör varsa tüm ayarlardan > kurtarma > Windows 10 önceki sürüme dön var ordan yapabilirsin sistemi düsürme işlemini tabi bu islemlere başlamadan önce windows old klasörünü mutlaka kontrol et var mı diye sonra dediğim işlemi yap
BEN san çözüm buldum ayarlara gir oradn kişisel bilgilerime gir orada benim gibi üst sürümler yardım yeri var oradan format atmadan 6 saat alır şimdiden hayırlı olsun kardeşim
eger kendin halledemiyorsan bilgisayarcıya gotur
ama 50 cashını alır soylıyım ben
ama dersen ben yaparaım internete 1909 surumu yaz indir 8 gb bos bi flasa aktar
pc ye reset at baslarken esc bas ordan flası sec bu kadar basit