Windows sürümü düşürürsem disklerim sıfırlanır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Öncelikle merhabalar,
Ağalarım sorum var size lütfen bilen yardımcı olabilir mi? Benim Windows sürümüm 2004. Arkadaşım kendi Windows sürümünü bir şekilde düşürdü ve sadece masaüstündeki simgeler gitti ama C diskindekiler duruyordu. Benim 3 ayrı diskim var. Bende düşürsem C,D ve F diskim sıfırlanır mı?
Ayrıca diskimdekiler gider mi? 1809 sürümüne geçmek istiyorum sorun oluşur mu uyumsuzluk vs. Disk sıfırlama gibi bir mevzu oluşur mu?
Şimdiden teşekkür ederim. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Valla bro ben yaptım. Bazı dosyalar silinmiş, bazıları duruyor falan bazıları bozulmuş riskli gibi.

SEN GİDERKEN BENİ DÖNÜŞTE GÖRMEDİN Mİ ASLANIM
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Eğer Windows 10 herhangi bir sürüm indirip güncellediysen düşürme durumu var YouTube üzerinden araştırabilirsin Windows sürüm düşürme diye

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Masaüstündeki simgeler windowsunuzun kurulu olduğu yerde (varsayılan olarak C: bölümünde) saklanır ve bunlar bağlı bulundukları .exe 'leri çalıştırmak için görünen kısayollardır. Yani eğer windowsun kurulu olduğu diske kurmuş olduğunuz oyun, program vs. var ise ve daha sonra kullanacaksanız yedeklemelisiniz. Ardından istediğiniz windows sürümünün .iso halini indirerek normal kurulum ile düşürebilirsiniz.

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Herkese Teşekkür ederim Bilgilendirdiğiniz için Konuyu kilitleyebilir hocalarım Sağolun var olun <3 aradığım cevabı buldum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...