Windows sürümü nasıl düşürülür, nasıl ayarlanır? Temiz kurulum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
average coder
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Lazy Valorant Hack'i kullanmak adına birkaç arkaşın bu konu hakkında yardıma ihtiyacı olduğunu gördüm.
Birkaç arkadaşımız bu hakkında bildiklerini paylaşmışlar, ben de kendi bildiklerimi sizinle paylaşmak istedim dostlar..

Aşağıda linklediğim linkten "Microsoft Windows and Office ISO Download Tool'u kullanarak, seçtiğiniz sürümü indirip bilgisayarınıza kurabilirsiniz. Bilgisayarınızın 1809 sürümünü korumasını istiyorsanız, Windows Update'i kapatmayı unutmayın..

Program arayüzü ve yapacaklarınız oldukça kolay olduğundan dolayı açıklama gereği duymadım. Kafanıza takılan, herhangi bir sorununuz olması durumunda konu üzerinden yardımcı olabilirim.

İyi forumlar..

-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
İlk öncelikle Merahabalar Windows 7 Yada windows 10 temiz kurulum için ilk öncelikle hangisi ni yapacaksanız onun iso dosyasını bulmanız lazım ve iso dosyayı nüfüs diye bi program indirip usb ile içine aktarıyoruz ve bilgisayarı yeniden başlatıyoruz f2 basacaksnız sürekli yada f1 bu bilgisayaradan bilgisayara değişiklik gösterebilir ve bios ayarlardan usb yi seçecksiniz usb yi 1 sıraya alıp biostan çıkıp temiz kurulum yapabilirsiniz iyi günler ..

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Bununla alakalı şöyle bir alternatif sunabilirim.
İlk olarak yapman gereken şey indirdiğin .iso dosyasını "rufus" programı aracılığı ile bir USB belleğe yazdırmak.
Daha sonrasında USB bellek bilgisayarında takılı iken Bilgisayarına Restart atarak Başlama ekranında F2-DEL-F10 ya da F12 tuşlarından biri olur bu yüzden hepsini yazdım, bunlardan birisine tıklayarak BIOS ekranına erişmelisin.
Akabinde BOOT bölümüne gelerek First(İlk seçenek) olan kısmı USB belleğinin ismini seçerek F10 tuşu ile kaydedip çıkmalısın.
Ardından Bilgisayarın USB bellek içerisindeki format ile çalışacağı için karşına direk yükleme ekranı gelecektir ve bundan sonrasını rahatlıkla halledebilirsin diye düşünüyorum. (Next.next.next)
Aklına takılan bir soru olursa tekrar belirtebilirsin. İyi forumlar :)

Forumumuzdaki Windows 10 1809 yükleme rehberi:
https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1809-kurulum-rehberi.202773/

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Windows sürümü düşürmek için elinde kurmak istediğin windows un iso dosyası olmak zorunda. Daha sonra bu iso dosyasını ya bir flash bellek yardımıyla ya da bir dvd ile bilgisayarına format atarak sürümü düşürebilirsin.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
dostum elline sağlık güzel bir konu olmuş
ancak daha ayrınıtı vererek anlatırsan mesela rufus programını gpt ve uefi ayarlarının nasıl yapılacağını detaylı anlatabilirdin konuda

average coder
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
bu yöntem daha basit ama bana göre temiz kurulum yapmak en iyi yöntemdir.
Temiz kurulumun anlatıldığı konu linki :
katılıyorum :)
Post automatically merged:

dostum elline sağlık güzel bir konu olmuş
ancak daha ayrınıtı vererek anlatırsan mesela rufus programını gpt ve uefi ayarlarının nasıl yapılacağını detaylı anlatabilirdin konuda
uzun süredir girmiyordum foruma 1 haftadır aktifim ve arayüz biraz değilmiş, zamanım kısıtlı olduğu için böyle oldu. arkadaşlar da sağolsunlar tamamlamışlar konuyu, tavsiyen için teşekkürler kanka :D

Merhaba,
Bununla alakalı şöyle bir alternatif sunabilirim.
İlk olarak yapman gereken şey indirdiğin .iso dosyasını "rufus" programı aracılığı ile bir USB belleğe yazdırmak.
Daha sonrasında USB bellek bilgisayarında takılı iken Bilgisayarına Restart atarak Başlama ekranında F2-DEL-F10 ya da F12 tuşlarından biri olur bu yüzden hepsini yazdım, bunlardan birisine tıklayarak BIOS ekranına erişmelisin.
Akabinde BOOT bölümüne gelerek First(İlk seçenek) olan kısmı USB belleğinin ismini seçerek F10 tuşu ile kaydedip çıkmalısın.
Ardından Bilgisayarın USB bellek içerisindeki format ile çalışacağı için karşına direk yükleme ekranı gelecektir ve bundan sonrasını rahatlıkla halledebilirsin diye düşünüyorum. (Next.next.next)
Aklına takılan bir soru olursa tekrar belirtebilirsin. İyi forumlar :)

Forumumuzdaki Windows 10 1809 yükleme rehberi:
Tamamlama yaptığın için çok teşekkürler dostum.

İlk öncelikle Merahabalar Windows 7 Yada windows 10 temiz kurulum için ilk öncelikle hangisi ni yapacaksanız onun iso dosyasını bulmanız lazım ve iso dosyayı nüfüs diye bi program indirip usb ile içine aktarıyoruz ve bilgisayarı yeniden başlatıyoruz f2 basacaksnız sürekli yada f1 bu bilgisayaradan bilgisayara değişiklik gösterebilir ve bios ayarlardan usb yi seçecksiniz usb yi 1 sıraya alıp biostan çıkıp temiz kurulum yapabilirsiniz iyi günler ..
Yorumun ve konu hakkında bulunduğun destekten dolayı teşekkürler dostum.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Iso dosyasını flaş bellek yardımıyla pc ye format at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...