Windows Temizlik Programı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
F i x combo diye bir uygulama duyduydum format kadar etkisi vardı şuan nasıl bilemiyorum araştırmanı tavsiye ederim.

Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Open an elevated command prompt. To do this, do the following as your appropriate:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Advanced system care internette pro keyler var etkinleştir müthiş bir şey oluyor program

Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Yükseltilmiş bir komut istemi açın. Bunu yapmak için, aşağıdakilerden durumunuza uygun olanı yapın:

1. Windows 10, Windows 8.1 veya Windows 8 çalıştırıyorsanız, Sistem Dosyası Denetleyicisi'ni çalıştırmadan önce ilk olarak gelen kutusu Deployment Image Servicing and Management (DISM) aracını çalıştırın. (Windows 7 veya Windows Vista çalıştırıyorsanız, 3. Adım'a geçin.)
Aşağıdaki komutu yazın ve Enter tuşuna basın. Komut işleminin tamamlanması birkaç dakika sürebilir.
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Önemli: Bu komutu çalıştırdığınızda DISM, bozulmaları düzeltmek üzere gerekli olan dosyaları sağlamak için Windows Update'i kullanır. Ancak Windows Update istemciniz zaten bozuksa, onarım kaynağı olarak çalışır durumda bir Windows yüklemesi kullanın veya dosyaların kaynağı olarak bir ağ paylaşımındaki ya da Windows DVD'si gibi bir çıkarılabilir medyadaki Windows klasörünü yan yana kullanın. Bunu yapmak için aşağıdaki farklı komutu çalıştırın:
DISM.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth /Source:C:\RepairSource\Windows /LimitAccess
Not: C:\RepairSource\Windows yer tutucusunu onarım kaynağı konumuyla değiştirin. Windows'u onarmak için DISM aracını kullanma hakkında daha fazla bilgi için
adresinde verilen bilgilere bakın.
  1. Komut istemine şu komutu yazın ve ENTER tuşuna basın:
sfc /scannow

Komut istemini yönetici haklarıyla - sfc/scannow

sfc /scannow komutu korunan tüm sistem dosyalarını tarar ve bozuk dosyaları %WinDir%\System32\dllcache dizinindeki bir sıkıştırılmış klasörde bulunan önbelleğe alınmış kopyasıyla değiştirir.
%WinDir% yer tutucu, Windows işletim sistemi klasörünü gösterir. Örneğin, C:\Windows.

Not Doğrulama %100 tamamlanana kadar bu Komut İstemi penceresini kapatmayın. Bu işlem tamamlandıktan sonra tarama sonuçları gösterilir.
  1. İşlem tamamlandıktan sonra aşağıdaki iletilerden birini alabilirsiniz:
    • Windows Kaynak Koruması bütünlük ihlali ile karşılaşmadı.

Bu, eksik veya bozuk sistem dosyası bulunmadığı anlamına gelir.
    • Windows Kaynak Koruması istenen işlemi gerçekleştiremedi.

Bu sorunu gidermek için, Sistem Dosyası Denetleyicisi taramasını
      gerçekleştirin ve %WinDir%\WinSxS\Temp dizininde PendingDeletes ve PendingRenames klasörlerinin bulunduğundan emin olun.
    • Windows Kaynak Koruması bozuk dosyalar buldu ve başarıyla onardı. Ayrıntılar %WinDir%\Logs\CBS\CBS.log konumundaki CBS.Log dosyasına eklendi.

Sistem dosyası tarama ve geri yükleme ile ilgili ayrıntılı bilgileri görüntülemek için
      bölümüne gidin.
    • Windows Kaynak Koruması bozuk dosyalar buldu, ancak bazılarını onaramadı. Ayrıntılar %WinDir%\Logs\CBS\CBS.log konumundaki CBS.Log dosyasına eklendi.

Bozuk dosyaları el ile onarmak için bozuk dosyayı bulmak üzere
      ve ardından
      .
Ek Bilgi:
Arkadaşım Cleanup tek bildiğim Eset Smart Security Çok güzeldir.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum iobit ve combofixi deneyebilirsin combofix pcdeki virüsleride bulup genel olarak temizler
gridinsoft anti-malware
Yada karspersy full sürümü indirip kullanabilirsin dostum
♥️♥️♥️

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kendin silmelisin gereksiz şeyleri bence öyle uygulamalara bilgisayarını emanet etme

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Iobit programlarına hiç karışma, 360 Total Security indir hem antivirüs hem de temizlemesi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...