Windows Update Blocker/Engelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Son zamanlarda bazı arkadaşlarımızın mevcut windows versiyonlarını istemeden de olsa güncellediğini fark ettim. bildiğiniz üzere windows 10'un güncellemeleri tamamen durdurma gibi bir seçeneği yok sadece erteleyebiliyorsunuz ve unutmak olası dışı değil. Bu yüzden size kendi yöntemimi söylemek istiyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Burada güncelleştirmeri tamamen durdumanıza imkan sağlayan programı indirebilirsiniz. Kullanımı tamemen ücretsizdir. Güncelleştirmeleri tekrar aktif etmek için bu programa ihtiyacınız olacağından bir köşede saklamanızı tavsiye ederim.

İyi Forumlar.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çok denedim bu tür programları windows bi yolunu buluyor alttan alttan güncellemeler açıyor ben direk editli windows isoları ile format atarak çözümü buldum hocam, piyasada Win 11 Performans Edition diye bulunuyor.

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Çok denedim bu tür programları windows bi yolunu buluyor alttan alttan güncellemeler açıyor ben direk editli windows isoları ile format atarak çözümü buldum hocam, piyasada Win 11 Performans Edition diye bulunuyor.
ben 4-5 aydır kullanıyorum daha bir sorun yaşamadım

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
bunu yapmak iyi oluyor ya update bazen bazı işlevleri bozuyo erken gelen updateler

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Son zamanlarda bazı arkadaşlarımızın mevcut windows versiyonlarını istemeden de olsa güncellediğini fark ettim. bildiğiniz üzere windows 10'un güncellemeleri tamamen durdurma gibi bir seçeneği yok sadece erteleyebiliyorsunuz ve unutmak olası dışı değil. Bu yüzden size kendi yöntemimi söylemek istiyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Burada güncelleştirmeri tamamen durdumanıza imkan sağlayan programı indirebilirsiniz. Kullanımı tamemen ücretsizdir. Güncelleştirmeleri tekrar aktif etmek için bu programa ihtiyacınız olacağından bir köşede saklamanızı tavsiye ederim.

İyi Forumlar.
İki saat uğraşmak yerine bundan hızlıca yapabiliriz çok iyi olmuş bu konu çoğu kişiye yararı olacağını düşünüyorum teşekkürler tekrardan hocam

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
valla benim pc kendini hiç updatelemiyor fakat lazım olursa kullanırım .

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
windows size kullandıgınız microsoft programlarını guncellemenizde yardımcı olur ve otomatik gunceller guvenlık acıklarını sıze sormaz cunku bu vındows un temelını olusturmaktaır ancak ornegın wın10 21h2 gıbı guncellemelerı sızın taktırınıze bırakır ve anck sız ıstersenız gunceller yanı aslında sıze kalmıs otomatık guncellemeler emın olun sızın yararınıza olucaktır

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Update kapatmak belirli durumlarda iyi oluyor gerçekten, deneyeceğim bu yazılımı teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
regeditten bir ayar vardı güncelleştirme kapatma süresini değiştirebiliyordun
araştırıp bulabilirsin

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Microsoft insanlara bir şey diretmeyi çok seviyor güncelleme kapalı olsa dahi zorunlu kıldığı güncellemeleri yine çekiyor windows belli zamanlarda microsoft edge de buna bi örnek normalde kalkmıyor program ama 3.parti uygulamalarla kaldırınca 2 gün sonra falan otomatik geri gelmiş oluyor. Linkteki siteyi çoğu zaman kullanıyorum kaliteli ufak programları var bi göz atmakta fayda var yani

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Windows update is overall good nothing to say about bad errors

Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
hocam ben genelde güncelleştirmeyi erteleyerek yapıyordum bu program benim için iyi olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...