ben 4-5 aydır kullanıyorum daha bir sorun yaşamadımÇok denedim bu tür programları windows bi yolunu buluyor alttan alttan güncellemeler açıyor ben direk editli windows isoları ile format atarak çözümü buldum hocam, piyasada Win 11 Performans Edition diye bulunuyor.
genelde hileler için kullanıyorumbunu yapmak iyi oluyor ya update bazen bazı işlevleri bozuyo erken gelen updateler
İki saat uğraşmak yerine bundan hızlıca yapabiliriz çok iyi olmuş bu konu çoğu kişiye yararı olacağını düşünüyorum teşekkürler tekrardan hocamSon zamanlarda bazı arkadaşlarımızın mevcut windows versiyonlarını istemeden de olsa güncellediğini fark ettim. bildiğiniz üzere windows 10'un güncellemeleri tamamen durdurma gibi bir seçeneği yok sadece erteleyebiliyorsunuz ve unutmak olası dışı değil. Bu yüzden size kendi yöntemimi söylemek istiyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Burada güncelleştirmeri tamamen durdumanıza imkan sağlayan programı indirebilirsiniz. Kullanımı tamemen ücretsizdir. Güncelleştirmeleri tekrar aktif etmek için bu programa ihtiyacınız olacağından bir köşede saklamanızı tavsiye ederim.
İyi Forumlar.
araştırdım ve bunu buldum naçizane fikrin için çok teşekkür ederimregeditten bir ayar vardı güncelleştirme kapatma süresini değiştirebiliyordun
araştırıp bulabilirsin
we are not talking about windows update good or badWindows update is overall good nothing to say about bad errors
bazen unutuyoruz ve afk kaldıgımızda otomatik yapıyor bu onu engelliyorhocam ben genelde güncelleştirmeyi erteleyerek yapıyordum bu program benim için iyi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?