Çözüldü Windows update hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
beyler bu bi yerde okumuştum daha doğrsusu bi videoda windows uptadeleri hatalı yayınlıyor diye hatasızlarını nerden indirebilirim bide fps artışına neden olur mu geçenlerde windwos super lite kurdum csde 35 alıyodum fps şimdi 100 falan alıyorum şuana kadar hiçbir güncellemeyi yapmadım

Çözüm
Hatasızlarını indiremezsiniz. Herkese aynı gönderiyor microsoft. Insider sürümlerini kullanmayın yeterli(ne dediğimi bilmiyorsanız Insider ile alakalı zaten kullanmıyorsunuzdur rahat olun).

Modlanmış windows kullanmak birçok hatada barındırabilir sizde olduğu gibi fps artışı da sağlayabilir.

Eğer bu şekilde güncelleme yapmadan herhangi bir hata almıyorsanız yapmadan devam edin.
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Hatasızlarını indiremezsiniz. Herkese aynı gönderiyor microsoft. Insider sürümlerini kullanmayın yeterli(ne dediğimi bilmiyorsanız Insider ile alakalı zaten kullanmıyorsunuzdur rahat olun).

Modlanmış windows kullanmak birçok hatada barındırabilir sizde olduğu gibi fps artışı da sağlayabilir.

Eğer bu şekilde güncelleme yapmadan herhangi bir hata almıyorsanız yapmadan devam edin.

Çözüm
Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hatasızlarını indiremezdiniz. Herkese aynı gönderiyor microsoft. Insider sürümlerini kullanmayın yeterli(ne dediğimi bilmiyorsanız Insider ile alakalı zaten kullanmıyorsunuzdur rahat olun).

cevap için teşekkür ederim. burası için bi fikrin var mı?

Ekli dosyalar

• resim_2021-05-05_112254.png
    resim_2021-05-05_112254.png
    28.6 KB · Görüntüleme: 35
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
cevap için teşekkür ederim. burası için bi fikrin var mı?
Windows 10 Startup delay
Açılırken başlangıçtaki gecikme süresi hakkında disable startup delay yaparsan muhtemelen bilgisayar daha hızlı kendine gelir.

Mitigations seçeneğini anlamadım ama işlemcin intel ise seni ilgilendiriyor.

Disable the login screens giriş ekranındaki kullanıcı kısmında giriş yapılıyor yazarken blurlanan(mozaiklenen) ekranı kaldırıyor disable yaparsan.

Enable game mod utilities ( yüksek bütçeli bilgisayarlar için örneğin Rtx3080 + r5 5900) bu ayar muhtemelen sizin pcnizi ilgilendirmiyor.

Ayriyeten sorunuz yanıtlandıysa konuyu kilitliyorum?

Biz Her Zaman Burdaydık Zaten. Siz Geç Geldiniz
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Son Gelen Windows 20h2 sürümü çogu kişi sorun yaşıyor fps drop gibi 1809 sürüm kurabilirsin pc ye modlanmış bi windows kurman pc de bi çok hataya sebep olabilir

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Windows 10 Startup delay
Açılırken başlangıçtaki gecikme süresi hakkında disable startup delay yaparsan muhtemelen bilgisayar daha hızlı kendine gelir.

Mitigations seçeneğini anlamadım ama işlemcin intel ise seni ilgilendiriyor.

Disable the login screens giriş ekranındaki kullanıcı kısmında giriş yapılıyor yazarken blurlanan(mozaiklenen) ekranı kaldırıyor disable yaparsan.

Enable game mod utilities ( yüksek bütçeli bilgisayarlar için örneğin Rtx3080 + r5 5900) bu ayar muhtemelen sizin pcnizi ilgilendirmiyor.

Ayriyeten sorunuz yanıtlandıysa konuyu kilitliyorum?
teşekkür ediyorum başka sorum yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...