Çözüldü Windows üzerinden çözünürlük yükselttikten sonra tanımsız frekans hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar.Bugün ayarları kurcalarken denemek için nvidianın ayarlarından monitörümun cozunurlugunden yuksek bir cozunurlugu sectım ve tanımsız frekans hatası verdı. Monıtorun max destekledıgı cozunurluk 1440x900 .

Bir turlu gerı alamadım. Yenıden baslatıyorum Windows şifre yeri tam açılırken tanımsız frekans hatası veriyor. O yuzden spacedesk uygulamasını bılıyorsunuzdur telefonu oradan 2. monıtor olarak ayarladım ve nvıdıa ayarlarından monıtorun cozunurlugunu tekrar eskısı gıbı 1440x900 e aldım. Iyı guzel monıtor geldı dıye sevındım ve spacedeskten telefonun baglantısını kestım yanı telefonu 2. monıtorden cıkarttım. Ama cıkarttıktan 25 30 sanıye sonra yıne aynı hatayı verdı. Telefonu baglayınca monıtor gelıyor baglantıyı kesınce 25 30 sanıye sonra aynı hata gelıyor.Resımdekı mevcut frekans yazan yerı nasıl degıstırıcem allah rızası ıcın yardım edın kafayı yedım.
IMG20230325210026.jpg

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Monitörünün desteklemediği bir çözünürlük seçiyorsun, zaten çıkan hata mesajında seçmen gereken maksimum çözünürlük yazıyor.

75Hz ve 1440x900 seçebilirsin.

✔️ϜϓſϞ✔️
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Monitörünün desteklemediği bir çözünürlük seçiyorsun, zaten çıkan hata mesajında seçmen gereken maksimum çözünürlük yazıyor.

75Hz ve 1440x900 seçebilirsin.
bende dıyorumya ztn desteklenmeyenı sectım ama eskısıne aldıgım halde duzelomedı dıyorum okusana knk

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
bende dıyorumya ztn desteklenmeyenı sectım ama eskısıne aldıgım halde duzelomedı dıyorum okusana knk
Devamını yazıyordum dostum zaten, aşağıdaki makaleyi takip ederken güvenli moda girin ve ekran kartı ayarlarından çözünürlüğü değiştirin. Sonra normal olarak tekrar başlatın.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Güvenli Mod'da deneyin. Eğer güvenli moda giremiyorsanız,

O zaman Win+R'ye basın(çalıştırı açın) ve msconfig yazıp önyükleme sekmesine gelin, sonrasında temel video kutucuğunu tikleyin ve uygulaya basıp yeniden başlatın.

112.png

Sonrasında aşağıdaki DDU rehberinden Nvdia sürücüsünü sildikten sonra tekrar bu menüye girip temel video tikini kaldırın.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Bu sorun genellikle yüksek bir çözünürlük ayarlandıktan sonra ekran kartının ve monitörün uyumsuzluğundan kaynaklanır. Çözünürlüğü düşürmek veya uyumlu bir çözünürlük ayarlamak bu sorunu çözebilir.

Sorunun çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve F8 tuşuna basarak Güvenli Mod'da başlatın.
  2. Güvenli Mod'da açıldıktan sonra, bilgisayarınızın normal açılışta yaptığı gibi, ekran kartı sürücüleri ve monitör sürücüleri de dahil olmak üzere tüm sürücüleri güncelleyin.
  3. Ekran kartı sürücülerinizi güncelledikten sonra, normal modda bilgisayarınızı açın.
  4. Eğer sorun hala devam ediyorsa, kontrol paneli > ekran > çözünürlük ayarlarına gidin.
  5. Daha uyumlu bir çözünürlük ayarlayın ve kaydedin.
  6. Eğer sorun hala devam ediyorsa, monitörünüzün teknik özelliklerini kontrol edin ve bilgisayarınızın ekran kartının ve monitörünüzün uyumlu olduğundan emin olun.
  7. Sorun hala devam ederse, bilgisayarınızı tekrar Güvenli Mod'da başlatın ve eski çözünürlük ayarına geri dönün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...