Windows Yavaş Açılıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar, bir sorunum var ve sizden yardım istiyorum benim bilgisayarım önceden 2 dk 'da açılıyordu şimdi tonla uygulama indirdim şimdi ise 10 dk'da açılıyor üstünede 5 dk'da kendine anca geliyor bunu hızlandırmam mümkünmü birde
pc'im açıldığında Utorrent,Hamachi,Usb Koruyu Vs. gibi programlar açılıyor bunların açılmamasını nasıl sağlarım

A3jk1r.png

arkadaşlar denetim masasında yukarda  görüdüğünüz  programlar vardır silsem sorun olurmu olmazmı çünkü çok fazla var.

> Ram : 8 gb 
> Ekran Kartı :NIVIDA GeForce GT 730
> işletim : intel(R) Core(TM) i5 CPU
>sistem türü : 64 bit

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Virüs Programı Var MI?

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Yorum ve Konu Kastiğindandir Biraz Yavaşla Düzelir ! :)

Alkoholisch
Emektar Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Başka virüs programına geçmeni öneririm... çok kastırıyo benim bi ara esetle pc açılmıyodu sonra format attım yüklemedim bidaha :D

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Utorrent,Hamachi,Usb Koruyu Gibi Programlari Görev Yöneticisine Gir Oradan Başlangiç Var Orada Varsa Üstüne Sağ Tıkla Devre Dışı Birak Yazar Ona Bas Gelmez Daha Win10 Kullaniyorum Diğerlerindede Ayni Olmasi Gerekli. Ve Bunuda Konu Olarak Acarsan Vururum Seni :D

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
LazHayalet' Alıntı:
Utorrent,Hamachi,Usb Koruyu Gibi Programlari Görev Yöneticisine Gir Oradan Başlangiç Var Orada Varsa Üstüne Sağ Tıkla Devre Dışı Birak Yazar Ona Bas Gelmez Daha Win10 Kullaniyorum Diğerlerindede Ayni Olmasi Gerekli. Ve Bunuda Konu Olarak Acarsan Vururum Seni :D

lazHayalet ben konu kasmıyorum sorunumu bullunca merak etme sana özel mesaj atarım konumu sil diye tamammı

JusTCause' Alıntı:
Kardeş O Başlangıçta Açılan Programları Görev Yöneticisini Açıp Başlangıç Kısmına Gel Tabi Bilgisayarın Xp Değilse Xp Olsada Belki Vardır Başlangıçtan Devre Dışı Bırakınca Açılmıyor Ve Gereksiz Programları Sil

başlangıç yok kardeşim uygulamalar, işlemler , hizmetler ,performans, ağ iletişim var.

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
byTT' Alıntı:
LazHayalet' Alıntı:

lazHayalet ben konu kasmıyorum sorunumu bullunca merak etme sana özel mesaj atarım konumu sil diye tamammı

JusTCause' Alıntı:
Kardeş O Başlangıçta Açılan Programları Görev Yöneticisini Açıp Başlangıç Kısmına Gel Tabi Bilgisayarın Xp Değilse Xp Olsada Belki Vardır Başlangıçtan Devre Dışı Bırakınca Açılmıyor Ve Gereksiz Programları Sil

başlangıç yok kardeşim uygulamalar, işlemler , hizmetler ,performans, ağ iletişim var.

Belli Oluyor Neyse Söylersin. Sileriz.

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
CrySpawner' Alıntı:
Başka virüs programına geçmeni öneririm... çok kastırıyo benim bi ara esetle pc açılmıyodu sonra format attım yüklemedim bidaha :D

eset gibi güvenilir varmı eset iyi ya

Üye
9 HİZMET YILI
EĞER WİNDOWS YAVAŞ AÇILIYORSA BİLGİSAYARA FORMAT ATMAN GEREK DAHA İYİ OLUR

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
LazHayalet' Alıntı:
byTT' Alıntı:
LazHayalet' Alıntı:

JusTCause' Alıntı:

Belli Oluyor Neyse Söylersin. Sileriz.

Valla Ben Paylaştıktan Sonra Gördüm Senin Paylaştıgını Silemedimde Kusura Bakma

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kardeşim sen eseti silip ya 360 sectorty  yadam mcafeeyi indir 

MEMORYHACKERS
oEJjLo.gif

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
beyler demeniz üzerine eseti sildim ve pc kendini yeniden başlattı bu sefer pc erken açıldı ama kendine yine geç g eldi :(

kwamanda
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI

knk senın bilgisayarında az yer veya çok şey yüklü olduğundan dolayı olmuştu

oEJjLo.gif
r

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Konu güncellendi resim eklendi

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim Bunun Cok Kolay Bı Yolu var msconfig yaz ve gir hizmetlere gel tüm microsoft hizmetlerini gizle de ve hepsının tıkını kaldır.sonra onayla de ve bılgısayarın acılırklen bu uygulamaları başlatmayacak.+ Kullanmadıgın Programları klasorlerı sil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...