CrySpawner' Alıntı:Virüs Programı Var MI?
LazHayalet' Alıntı:Utorrent,Hamachi,Usb Koruyu Gibi Programlari Görev Yöneticisine Gir Oradan Başlangiç Var Orada Varsa Üstüne Sağ Tıkla Devre Dışı Birak Yazar Ona Bas Gelmez Daha Win10 Kullaniyorum Diğerlerindede Ayni Olmasi Gerekli. Ve Bunuda Konu Olarak Acarsan Vururum Seni
JusTCause' Alıntı:Kardeş O Başlangıçta Açılan Programları Görev Yöneticisini Açıp Başlangıç Kısmına Gel Tabi Bilgisayarın Xp Değilse Xp Olsada Belki Vardır Başlangıçtan Devre Dışı Bırakınca Açılmıyor Ve Gereksiz Programları Sil
byTT' Alıntı:LazHayalet' Alıntı:Utorrent,Hamachi,Usb Koruyu Gibi Programlari Görev Yöneticisine Gir Oradan Başlangiç Var Orada Varsa Üstüne Sağ Tıkla Devre Dışı Birak Yazar Ona Bas Gelmez Daha Win10 Kullaniyorum Diğerlerindede Ayni Olmasi Gerekli. Ve Bunuda Konu Olarak Acarsan Vururum Seni
lazHayalet ben konu kasmıyorum sorunumu bullunca merak etme sana özel mesaj atarım konumu sil diye tamammı
JusTCause' Alıntı:Kardeş O Başlangıçta Açılan Programları Görev Yöneticisini Açıp Başlangıç Kısmına Gel Tabi Bilgisayarın Xp Değilse Xp Olsada Belki Vardır Başlangıçtan Devre Dışı Bırakınca Açılmıyor Ve Gereksiz Programları Sil
başlangıç yok kardeşim uygulamalar, işlemler , hizmetler ,performans, ağ iletişim var.
CrySpawner' Alıntı:Başka virüs programına geçmeni öneririm... çok kastırıyo benim bi ara esetle pc açılmıyodu sonra format attım yüklemedim bidaha
LazHayalet' Alıntı:byTT' Alıntı:LazHayalet' Alıntı:Utorrent,Hamachi,Usb Koruyu Gibi Programlari Görev Yöneticisine Gir Oradan Başlangiç Var Orada Varsa Üstüne Sağ Tıkla Devre Dışı Birak Yazar Ona Bas Gelmez Daha Win10 Kullaniyorum Diğerlerindede Ayni Olmasi Gerekli. Ve Bunuda Konu Olarak Acarsan Vururum Seni
lazHayalet ben konu kasmıyorum sorunumu bullunca merak etme sana özel mesaj atarım konumu sil diye tamammı
başlangıç yok kardeşim uygulamalar, işlemler , hizmetler ,performans, ağ iletişim var.
Belli Oluyor Neyse Söylersin. Sileriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?