Onaylı Üye
m2 ssd what exactly do i need to do in current systemdo you have SSD or Not ?
Since you don't have SSD You must buy oneThen install a copy on it
yes you need ssd m2 i think you must buy like sumsung ssd 970Evo plus 500 Gb is very goodm2 ssd what exactly do i need to do in current system
I have m2 ssd and normal ssd right now, do I need to write a new windows operating system, format the old versionyes you need ssd m2 i think you must buy like sumsung ssd 970Evo plus 500 Gb is very good
Now you have to install a new windows on the M2 SSSD okayI have m2 ssd and normal ssd right now, do I need to write a new windows operating system, format the old version
ok i understand thank youNow you have to install a new windows on the M2 SSSD okay
not problem bro . your welcomeok i understand thank you
@kingangelİşletim sistemim windows 10 pro 64 bit görev yöneticisini açtığımda windows yazılım koruması platformu hizmeti diye bir şey var çok fazla cpu ve bellek kullanıyor bunu kayıt defteri düzenleyicisinden değerini kapalı konuma getirdiğimde windows anahtarım iptal oluyor sürekli etkinleştirme geliyor bunun bir çözümüni bilen yardımcı olabilecek varmıdır ?
Ayrıcı işlemci ryzen 3 2200g apu baya bir zorlanıyor
I told him to install a new version other than the one he has and on SSD M.2Windows sisteminizin serialini orjinali ile değiştirin. Windows sisteminizin Cracklenmiş olması bu sorunu yaşamanıza sebebiyet veriyor. Bu sorun genelde windows sürümünde yaşanıyor.
Bunu zaten orjinal sürümde çalıştırıyor kapatıyorum tekrar açılıyor çok fazla cpu yemeye başladı arkada@kingangel
Çözüm
1- Windows sisteminizin Cracklenmiş olması bu sorunu yaşamanıza sebebiyet veriyordur.
2- Windows sisteminizin serialini orjinali ile değiştiriniz.
3- Bu sorun genelde windows sürümünde yaşanıyor.
4- Windows 10 sistemini tercih ederken orjinal serial ile aktifleştiriniz.
bu yöntemi deneyinizBunu zaten orjinal sürümde çalıştırıyor kapatıyorum tekrar açılıyor çok fazla cpu yemeye başladı arkada
İlk uygulama olarak bunu yaptım pc reset atınca tekrar açılıyorbu yöntemi deneyiniz
1- Denetim masası >> Sistem ve Güvenlik >> Yönetimsel Araçlar >> Görev Zamanlayıcısını açalım
2- Görev Zamanlayıcısı Kütüphanesi >> Microsoft / Windows >> SoftwareProtectionPlatform’e gelelim
3- SvcRestartTask << bu göreve sağ tıklayıp devre dışı bırakınız ve tekrar kontrol ediniz.
4-Sorun halen devam ediyorsa SvcRestartTask sil diyip tekrar deneyiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?