Onaylı Üye
sanal makineye valorant indirdim fakat hiçbir şekilde açamıyorum vgc hizmeti başlatılamadı hatası alıyorum. Bu hata ile karşılaşanlar yardım edebilir mi
hocam bende öyle düşünüyorum arkadaşım dene dediBildiğim kadarıyla VMware gibi uygulamalarla Valorant'ı açamazsınız.
denedim biraz çokta zorlamaya gerek yok ticket attım hile kullanmadım ama hwid ban yedim incelerlese açılır herhaldeSanal makinede valorant açamazsın tabi çok zorlarsan belki bir şeyler değişebilir.
Umarım sorununu çözebilirsinsanal makineye valorant indirdim fakat hiçbir şekilde açamıyorum vgc hizmeti başlatılamadı hatası alıyorum. Bu hata ile karşılaşanlar yardım edebilir mi
İlk kez mi ban yiyorsun? Farklı hesaptan aynı bilgisayara giriş yapmayı deneme dedenedim biraz çokta zorlamaya gerek yok ticket attım hile kullanmadım ama hwid ban yedim incelerlese açılır herhalde
ilk hesabım uzaklaştırıldı sonra ticket attım yeni hesap açtım onda girdim 3 el sonra o da ban yedi hwid olduğunu anladımİlk kez mi ban yiyorsun? Farklı hesaptan aynı bilgisayara giriş yapmayı deneme de
Hwid ban da tekrar girmeye çalışırsan sanırım 4 aya yükseliyorduilk hesabım uzaklaştırıldı sonra ticket attım yeni hesap açtım onda girdim 3 el sonra o da ban yedi hwid olduğunu anladım