windows7 den windows 10 geciş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hatırladığım hala var mı bilmem ama win keyi kullanarak yapıyordun ve windowsun sitesinden yapıyordun

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Gittigidiyor da 5.90'a OEM Windows 10 Pro lisansı var açıkçası satıcı yorumlarıda gayet iyi alınır diye düşünüyorum en fazla 5.90 lık bir kaybınız olur. Fiyatlar alınabilir olduğu için aktifleştirme araçlarına pek gerek yok diye düşünmekteyim.

Lft Hyrnı
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Eskiden Öyleydi Diye hatırlıyorum Veya eskdien birinden de dumuş olabilirim Araştır Bi İstersen

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Eskiden Öyleydi Diye hatırlıyorum Veya eskdien birinden de dumuş olabilirim Araştır Bi İstersen

O durum eskiden oluyordu evet, Notebook daki Loader Daz ile aktifleştirilmiş Windows 7 Ultimate'i hiçbir sorun yaşamadan Windows 10'a yükseltmiştim. Format gerektiği durumlarda yeniden yüklemede kendisi otomatik aktif oluyordu.

Lft Hyrnı
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
O durum eskiden oluyordu evet, Notebook daki Loader Daz ile aktifleştirilmiş Windows 7 Ultimate'i hiçbir sorun yaşamadan Windows 10'a yükseltmiştim. Format gerektiği durumlarda yeniden yüklemede kendisi otomatik aktif oluyordu.
Peki şimdi Oluyor mu ?

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
@AsiLDayı Yöntemi tekrar denemedim çünkü o sistem hali hazırda aktive edildi fakat temiz kurulum yapılacağı zaman usb den tekrar yüklemelerde otomatik olarak aktive ediyor kendisini çünkü 2-3 yıl önce yapmıştım bu olayı hala geçerlimi denemek lazım VirtualPC ye Windows 7 yükleyip aktive edip sonrasında Windows 10'a Upgrade yapmayı deneyeceğim bir ara eğer olursa ne mutlu.

Lft Hyrnı
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
@AsiLDayı Yöntemi tekrar denemedim çünkü o sistem hali hazırda aktive edildi fakat temiz kurulum yapılacağı zaman usb den tekrar yüklemelerde otomatik olarak aktive ediyor kendisini çünkü 2-3 yıl önce yapmıştım bu olayı hala geçerlimi denemek lazım VirtualPC ye Windows 7 yükleyip aktive edip sonrasında Windows 10'a Upgrade yapmayı deneyeceğim bir ara eğer olursa ne mutlu.
Anladım denidin zaman bana dm atarmisin ?

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ücretsiz lisans sağlar ama oda starter olması lazım.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
win7 win10 tema programları ile geçiş yapabilirsin ama pc win7 kalır

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Çeşitli yöntemler ile aktifleştirilmiş Windows 7'i Windows 10'a upgrade edebiliyorsunuz arkadaşlar lisans aynen kalıyor ve Windows 10 otomatik olarak aktifleşmiş oluyor. Görsel var ancak ekleyemiyorum bilginiz olsun.

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Windows 7 mi kaldi

HealbatrozZ
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
internetten alabilirsin burda dağıtılıcağını sanmıyorum

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Dostum inanma imkansız

Aktivasyon programları ile aktifleştirilmiş Windows 7'yi bizzat Windows 10'a upgrade ettim lisans aynen duruyor hiçbir sıkıntı yaşamadım veya tekrar aktivasyon yapmama gerek kalmadı bu şekilde kullanılabilir benimde herkes gibi 2015 de uyguladığım birşeydi halen daha bu yöntem çalışmakta elinizdeki aktivasyon araçlarıyla aktive edilmiş Windows 7 yi 10'a upgrade edebilirsiniz sıkıntısız bir şekilde daha bugün sanal makinede test ettim bizzat ancak resim ekleyemediğim için (forum spam içerik sandığından) görsel koyamadım. Dileyen kendisi sanal makinede deneyebilir arkadaşın ücretsiz lisans veriyormuş dediği olayda bu zannımca. Yalnız Windows 7 için aktivasyon aracı olarak Loader Daz kullandım ben farklı aktive araçları sıkıntı yaratırmı bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...