WindowsKernelModeDriver10.0 hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
WindowsKernelModeDriver10.0 (not installed) hatası alıyorum kullandığım visual studio sürümü 2022 fakat 2017 ye geçicem nereden yükleyebilirim?

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
WindowsKernelModeDriver10.0 (not installed) hatası alıyorum kullandığım visual studio sürümü 2022 fakat 2017 ye geçicem nereden yükleyebilirim?
Hocam microsoft'un visual studio 2017 sayfasını açın. Visual studio community, professional veya enterprise sürümünü seçin ve indir düğmesine tıklayın. İndirme sayfasında, sürümünü seçi ve indir düğmesine tıkla. İndirme tamamlandıktan sonra yükleyiciyi çalıştır ve kurulumu tamamla. Kurulum sırasında WindowsKernelModeDriver10.0 bileşeni otomatik olarak yüklenecektir zaten.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
"WindowsKernelModeDriver10.0" hatası, genellikle bir C++ sürücü projesinde veya Windows sürücü geliştirme kiti kullanarak geliştirilen bir sürücüde hata alındığında görülebilir.

Bu hatanın birçok nedeni olabilir, ancak genellikle sürücünün yanlış yapılandırılmasından veya işletim sistemi ile uyumsuzluğundan kaynaklanır.

Birkaç öneri:

1. Sürücüyü yeniden derleyin: Hata, sürücünün yanlış yapılandırılmış bir bileşeni nedeniyle oluşuyorsa, sürücüyü yeniden derleyebilirsiniz. Bu, hatalı bileşenleri düzeltebilir.
  2. Sistem dosyalarını kontrol edin: Sürücünüz doğru yapılandırılmış olsa bile, hata sistem dosyalarından kaynaklanıyor olabilir. Bu nedenle, sistem dosyalarınızı kontrol etmek için Windows'un dahili araçlarını kullanın.
  3. Güncellemeleri yükleyin: Sistem dosyaları doğru olsa bile, hatanın nedeni sürücünün işletim sistemi ile uyumsuzluğu olabilir. Bu nedenle, Windows ve sürücüleriniz için en son güncellemeleri yüklediğinizden emin olun.
  4. Sürücüyü yeniden yükleyin: Sürücünüz yanlış yapılandırılmış veya hasar görmüş olabilir. Bu nedenle, sürücüyü kaldırın ve yeniden yükleyin.
  5. Destek alın: Yukarıdaki öneriler sorunu çözmezse, sürücünüzün geliştiricisi veya üreticisiyle iletişime geçin. Muhtemelen sorunu daha iyi teşhis edebileceklerdir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Youtebe de bununla ilgili video anlatımları var knk oraya bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...