Windowsumda bir sıkıntı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Ekran görüntüsü atamıyorum çünkü görev yöneticisindeki hiçbir şey çalışmıyor ve hoparlör kurulumu yok diyor görev çubuğu hiç bir şey açmadığı için ss alıp attım kusura bakmayın en azından böyle alabiliyorum sadece lütfen yardım edin
Ve kulaklık felan taktım düzelmiyor

1532599939071.png

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Driveleri güncele güzel bir virüs taramasından geçir olmasa bilgisayarcıya götür içinde neler bozuk söyle yapsın fanı temizlesin formatı atsın hiç bişeyin kalmaz inan bana

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Driveleri güncele güzel bir virüs taramasından geçir olmasa bilgisayarcıya götür içinde neler bozuk söyle yapsın fanı temizlesin formatı atsın hiç bişeyin kalmaz inan bana
Format amak istemiyordum ama son 1 aydır sürekli bir hatalar sürekli bir sorun vermeye başladı güncelleştirme yapayım diyorum bir hata veriyor windows topluluk muydu neydi oraya sordum ama 1 aydır cevap veren veya ilgilenen yok anlamadım ya o kadar dosyalar var :/

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bi zaman benim de başıma gelmişti ses açmıyor internete girmiyor sonradan galiba tam hatırlamıyorsam arama kısmına çalıştır yazıp ona msconfig yazıp düzeltmiştim galiba böyleydi bi bakarmısın çözümüme belki işe yarar

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Bi zaman benim de başıma gelmişti ses açmıyor internete girmiyor sonradan galiba tam hatırlamıyorsam arama kısmına çalıştır yazıp ona msconfig yazıp düzeltmiştim galiba böyleydi bi bakarmısın çözümüme belki işe yarar
İyide çalıştır da çalışmıyor ve defenderı açtığımda böyle bir hata alıyorum

Ekran Görüntüsü (112).png

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bütün dosyalarını D diskime atıp Sadece C'ye format atabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...