Format amak istemiyordum ama son 1 aydır sürekli bir hatalar sürekli bir sorun vermeye başladı güncelleştirme yapayım diyorum bir hata veriyor windows topluluk muydu neydi oraya sordum ama 1 aydır cevap veren veya ilgilenen yok anlamadım ya o kadar dosyalar var :/Driveleri güncele güzel bir virüs taramasından geçir olmasa bilgisayarcıya götür içinde neler bozuk söyle yapsın fanı temizlesin formatı atsın hiç bişeyin kalmaz inan bana
İyide çalıştır da çalışmıyor ve defenderı açtığımda böyle bir hata alıyorumBi zaman benim de başıma gelmişti ses açmıyor internete girmiyor sonradan galiba tam hatırlamıyorsam arama kısmına çalıştır yazıp ona msconfig yazıp düzeltmiştim galiba böyleydi bi bakarmısın çözümüme belki işe yarar
Formaddd Şardddİyide çalıştır da çalışmıyor ve defenderı açtığımda böyle bir hata alıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 9230
Bence bir bilgisayarcıya götürüp format attır ya da sen biliyorsan at fena..İyide çalıştır da çalışmıyor ve defenderı açtığımda böyle bir hata alıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 9230
İyide hiçbir şekilde dosya taşımıyor bilgisayarım şu haliyle :/flaş belek diye birşey icat edildi dosyalarını ona koy at bu ka basit
Dosylar Silinmeyecek Şekilde Format At Öyle Bir Format Türü Var. İstediğin Dosyaları Seç Kalsın.İyide hiçbir şekilde dosya taşımıyor bilgisayarım şu haliyle :/
Hiçbir şeyi açmıyor ki sadece sağ tık yapıp operayı ve bir kaç şeyleri açabiliyorum (ayarlar felan)Sorun gider.
Hiçbir şeyi açmıyor ki sadece sağ tık yapıp operayı ve bir kaç şeyleri açabiliyorum (ayarlar felan)
pc win 10 önemli dosyaları yereldiske(Dİyide hiçbir şekilde dosya taşımıyor bilgisayarım şu haliyle :/
EminsinBütün dosyalarını D diskime atıp Sadece C'ye format atabilirsin.
Bir şeyi indiremiyorum engellendi diyor sürekli dosya türü fark etmiyorBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bilgisayar içinde de hiçbir türlü yer değiştiremiyorum anca masaüstündeki yerlerini değişiyorpc win 10 önemli dosyaları yereldiske(Dat sonra windowsun kurulu olduğu diski formatla ben yapmıştım ve dosyalarım yereldiskteydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?