Çözüldü Windshap hatası alıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hatada söyle yazıyor;

Exception occured! LPReborn might crash! Type: System.TypeInitializationException Message: 'OKTW.Drawing' tr ba￾lat�c�s� ￶zel durum d￶ndrd. Stracktrace: konum: OKTW.initialization.DrawNative(IntPtr Device) InnerException(s): ---------------------------------------- Type: System.DllNotFoundException Message: DLL 'd3dx9_43.dll' yklenemedi: Belirtilen modl bulunamad�. (HRESULT ￶zel durum d￶ndrd

bunu nasıl düzelticem? Ayrıntılı anlatabilecek var mı?

Çözüm
Googleye ''windows visual c++ all in one'' yazarak ilk çıkan siteden gerekli programları indirip kurun. d3dx9_43.dll dosyasını internetten indirin ve C: - Windows - System32 ve SysWOW64 klasörünün içine atın. DirectX sürümünü güncelleyin. Antivirüs kapatın. Çalıştıra %temp% ve prefecth yazarak gereksiz dosyaları silin. Çalıştıra %appdata% yazarak ws klasörünü silin. Yerel Disk C: deki WindSharp klasörünü silin. İndirdiğiniz XFProject programını silin ve tekrar kurun. Bilgisayarı yeniden başlatın ve deneyin.
Adaletten Bahsetmeyin Bana Hani Nerde Adalet
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
hile yaparken oluyor demi Drivelerle Alakası Varmıdır Bilmiyorum Bi Güncelle Hocam olmassa Özelden Ulaş Yardımcı Olurum sana

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Exception occured! LPReborn might crash! Type: System.TypeInitializationException Message: 'OKTW.Drawing' tr ba￾lat�c�s� ￶zel durum d￶ndrd. Stracktrace: konum: OKTW.initialization.DrawNative(IntPtr Device) InnerException(s): ---------------------------------------- Type: System.BadImageFormatException Message: Ge￧ersiz bi￧imdeki bir program yklenmek istendi. (HRESULT ￶zel durum d￶ndrd: 0x8007000B) Stracktrace: konum: SharpDX.Direct3D9.D3DX9.D3DXCreateLine_(Void* arg0, Void* arg1) konum: SharpDX.Direct3D9.D3DX9.CreateLine(Device deviceRef, Line lineOut) konum: OKTW.Render.Rectangle..ctor(Int32 , Int32 , Int32 , Int32 , ColorBGRA ) konum: OKTW.Drawing..cctor()
Post automatically merged:

Böyle bi rhata aıyorum, yardımcı olabilirsen çok sevinirim, sürücülerim güncel

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Googleye ''windows visual c++ all in one'' yazarak ilk çıkan siteden gerekli programları indirip kurun. d3dx9_43.dll dosyasını internetten indirin ve C: - Windows - System32 ve SysWOW64 klasörünün içine atın. DirectX sürümünü güncelleyin. Antivirüs kapatın. Çalıştıra %temp% ve prefecth yazarak gereksiz dosyaları silin. Çalıştıra %appdata% yazarak ws klasörünü silin. Yerel Disk C: deki WindSharp klasörünü silin. İndirdiğiniz XFProject programını silin ve tekrar kurun. Bilgisayarı yeniden başlatın ve deneyin.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...