18 Şub 2021 #1 Said Kurt S Onaylı Üye Katılım 28 May 2019 Mesajlar 147 Çözümler 3 Tepki puanı 9 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Genellikle vayne ve yasuo oynuyorum adc cfg si buldum ama nereye atacağımı bilmiyorum dosya konumunu atar mısınız?
Genellikle vayne ve yasuo oynuyorum adc cfg si buldum ama nereye atacağımı bilmiyorum dosya konumunu atar mısınız?
Çözüm H H Harkaw 18 Şub 2021 wındows tuşu r ye bas %appdata% ye gir orda ws veya ws2 olması lazım o klasöre atılıyor bakıp geri dönüş yapar mısın?
wındows tuşu r ye bas %appdata% ye gir orda ws veya ws2 olması lazım o klasöre atılıyor bakıp geri dönüş yapar mısın?
18 Şub 2021 Yasaklandı #2 Harkaw H Banlı Üye Katılım 10 Mar 2020 Mesajlar 2,030 Çözümler 57 Tepki puanı 375 6 HİZMET YILI wındows tuşu r ye bas %appdata% ye gir orda ws veya ws2 olması lazım o klasöre atılıyor bakıp geri dönüş yapar mısın? Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
wındows tuşu r ye bas %appdata% ye gir orda ws veya ws2 olması lazım o klasöre atılıyor bakıp geri dönüş yapar mısın?
18 Şub 2021 Konuyu başlatan #3 Said Kurt S Onaylı Üye Katılım 28 May 2019 Mesajlar 147 Çözümler 3 Tepki puanı 9 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Harkaw' Alıntı: wındows tuşu r ye bas %appdata% ye gir orda ws veya ws2 olması lazım o klasöre atılıyor bakıp geri dönüş yapar mısın? Genişletmek için tıklayın ... orda ws2 menu diye bir klasör var aldığım cfg de bir klasör içinde de AutoLoLs var AutoLoLs u ws2menu nün içine mi atayım yoksa AutoLoLs un içinde olduğu klasörü ws2 nin içine mi atayım Moderatörün son düzenlenenleri: 5 Nis 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla
Harkaw' Alıntı: wındows tuşu r ye bas %appdata% ye gir orda ws veya ws2 olması lazım o klasöre atılıyor bakıp geri dönüş yapar mısın? Genişletmek için tıklayın ... orda ws2 menu diye bir klasör var aldığım cfg de bir klasör içinde de AutoLoLs var AutoLoLs u ws2menu nün içine mi atayım yoksa AutoLoLs un içinde olduğu klasörü ws2 nin içine mi atayım
18 Şub 2021 #4 kmfurkan344 kitty face Seçkin Üye Katılım 29 Ara 2020 Mesajlar 479 Çözümler 10 Tepki puanı 63 Ödüller 7 5 HİZMET YILI %appdata& ws2 ws2menu içine Oyla 0 Olumsuz oyla