[Windsharp Addon] TabAIO (28.09.2021 New Prediction)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
UwU :3
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
I understand, but in terms of Ezreal, I didn't really feel that the prediction with this TAB is the same as the IDK. And in relation to the combo, the Q does not come out with the W, which makes the combo strange, in addition to the harass when holding the Lane Clear button does not work well. I will test more and give more feedback. ^^ Keep up the good work and thanks for your effort. S2
tabAIO(beta version) beta :)
Post automatically merged:

I understand, but in terms of Ezreal, I didn't really feel that the prediction with this TAB is the same as the IDK. And in relation to the combo, the Q does not come out with the W, which makes the combo strange, in addition to the harass when holding the Lane Clear button does not work well. I will test more and give more feedback. ^^ Keep up the good work and thanks for your effort. S2
thank you.
Post automatically merged:

Güncelleme gelicek mi ?
script eskisi gibi banlatmamaya başlarsa betadan çıkarıcam güncel sürümü sunucam :)

✿ Herzensschöne ✿
Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Paylaşım için teşekkür ederim, deneyeceğim.

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Kral bir tavsiye vermek istiyorum. Şampiyon addonları yerine yeni gelen eşyalar ile ilgili bir activator yapabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kral bir tavsiye vermek istiyorum. Şampiyon addonları yerine yeni gelen eşyalar ile ilgili bir activator yapabilirsin.
3 maça ban attığı için düşünmüyorum şuanlık bir şey ban rate 3-5 güne çıkarsa neden olmasın.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hey !

First thanks for the Addon, waited a GP for a long time and since I'm a fan of GP I wanted to give suggestions to improve it :
  1. Auto Q (Or while combo) barrel if enemy in it, or in second barrel
  2. Auto Q (Or while combo) on barrel, if he can put second barrel near Enemy, ( Fast Q E combo ) so we can hide first barrel for example in bush
  3. Auto Q (Or while combo) if second barrel cant hit X enemies
  4. Ask if we want it to use first Barrel
  5. R if can hit X enemies
  6. 3 barrels combo

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Aga eline saglikda ezreali düzeltirmisin?
neyi olduğunu anlatırsan neden olmasın ve şu konu başlığını okur musun beta yazıyor yani hatalar buglar vs. fazlasıyla var.betadan çıkarabilmem için 1 elde ban atmamasını bekliyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
neyi olduğunu anlatırsan neden olmasın ve şu konu başlığını okur musun beta yazıyor yani hatalar buglar vs. fazlasıyla var.betadan çıkarabilmem için 1 elde ban atmamasını bekliyorum
okudum icin yazdim zaten, firkirlerimizi duymak istiyorsun betada oldu icin. Bende sana söyliyorum ezrealde sorun var q w combo ile.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
okudum icin yazdim zaten, firkirlerimizi duymak istiyorsun betada oldu icin. Bende sana söyliyorum ezrealde sorun var q w combo ile.
nasıl bir sorun yapması gereken q düz w düz ezrealin en fazla hasar çıkarmasını sağlıyor eğer düz vuruş rangeinde değilse atar q'yuda.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam eline sağlık, şu kodlama işlerini hep merak etmişimdir. keşke kodlama yaparken ekran kaydı alsan da biz de kahvemizi alıp ekran karşısına geçip izlesek :)

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam eline sağlık, şu kodlama işlerini hep merak etmişimdir. keşke kodlama yaparken ekran kaydı alsan da biz de kahvemizi alıp ekran karşısına geçip izlesek :)
discordda yayın açmıştım yaparken windsharp şuan direkt ban attığı için bekliyorum ban olayı bitince discorddan devam edicem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...