1 2 maçta yiyordum 5. oyunum daha yemedim
Kanka elemanın nicki Waynaelian bu şekilde ve adam kökleyerek oynuyor sabah maçıma geldi kai sa oynuyordu tüm skillerimizi titreyerek dodgeladı onun dışında orbwalker zaten var titreye titreye kite atıyordu yarım saat önce yine maçıma geldi bu adam ban yemiyor mesela.bansız orbwalkerler var veya gizli herkese paylaşılmayan scriptler var
Konu başlığınız üzerine konuya girdim ve açıkcası güldüm. Windsharp bundan 1 ay öncede detected di ondaki önceki aylarda, ki 1 ay boyunca 2 ay boyunca kimse ban yemiyordu ama arada ufak ufak ban yiyenlere şahit olmuşluğum bizzat var, ayrıca spankerr in dediği gibi bansız orbwalkerler mevcut, oyunda olan bir çok script paralı.
En basitinden örneklendirecek olursak cs:go bazı insanlar anlık ban yiyor bazıları 2-3 ay sonra, sebebi ise banlama kotalarının olması ve aktif kitleyi kaybetmemek. Lol de bu tarz bi güncelleme getiriyorlar ve herkesi banlıyorlar sonraki yamada banlanmıyor ondan sonraki yamada banlanıyor. Bu tamamiyle lol'ün kendisine bağlı birşey.Dediklerinizde çelişiyorsunuz hem zaten detected diyorsunuz hem de 2 ay boyunca kimse ban yemiyordu diyorsunuz detected olan bir hile kullanıldığı gibi ban atar. Yani oyunun anti cheat sistemine anında yakalanır. Ban wave lik bi durum olsaydı ayrıca bu güncellemeden önce hile açmış fakat bu güncellemeden sonra hiç oynamamış insanlar da ban yerdi. Sadece yeni güncellemede hileyle maç atanlar ban yiyor bu da hilenin detected olması demek
En basitinden örneklendirecek olursak cs:go bazı insanlar anlık ban yiyor bazıları 2-3 ay sonra, sebebi ise banlama kotalarının olması ve aktif kitleyi kaybetmemek. Lol de bu tarz bi güncelleme getiriyorlar ve herkesi banlıyorlar sonraki yamada banlanmıyor ondan sonraki yamada banlanıyor. Bu tamamiyle lol'ün kendisine bağlı birşey.
Haklısın ban atmayan ücretli hileler var şu anda sadece windsharp güvenliğe yakalanıyor oto ban yiyoruz bende öyle düşünüyorum.Hocam dediğinizi anladım fakat konunun içeriğine bakarsanız dediğim gibi bugün biriyle karşılaştım adam şuan hala daha maç atıyor 20 dakka önce de maç atmış cayır cayır hileyi köklemesine rağmen ban yemiyor. Yani şuan ban atmayan hileler var oyunda bu da akıllara sadece detected olma durumunu getiriyor. Bu konu dışında ban wave mantıklı gelse de aklımı kurcalayan tek şey bu
Dediğim gibi hocam ayrıca windsharp bildiğim kadarıyla genelde yama gelir çalışmaz anca öyle update gelir. Hile zaten detected banlanan banlanıyor diğer hileler paralı olduğu için detected olma ihtimalleri daha az. Bir programı ne kadar fazla kişi kullanırsa detected olma ihtimali o kadar artar ama 5-10 kişinin kullandığı bir programın undetected den detected olması bir hayli kullanım oranı kadar düşüktür.Hocam dediğinizi anladım fakat konunun içeriğine bakarsanız dediğim gibi bugün biriyle karşılaştım adam şuan hala daha maç atıyor 20 dakka önce de maç atmış cayır cayır hileyi köklemesine rağmen ban yemiyor. Yani şuan ban atmayan hileler var oyunda bu da akıllara sadece detected olma durumunu getiriyor. Bu konu dışında ban wave mantıklı gelse de aklımı kurcalayan tek şey bu
Dostum bana özelden yazar mısın trial sürümü var ise onu sınırsız yapabiliriz.r*klam gibi olmasın benim bildiğim 3.5 saatlik free triali olan sc var gayet iyi ve banlatmıyor isim vermiyorum r*klam olmasın diye
server üzerinden alıyor knk çok zor ama yazıyım yine deDostum bana özelden yazar mısın trial sürümü var ise onu sınırsız yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?