Onaylı Üye
Selamlar arkadaşlar, ben bu ban wave olmadan önec aylarca bu hileyi kullandım. Bir sıkıntı olmadı çokta belli etmiyorum zaten çoğu özellik kapalı oynuyorum hatta jungle oynuyorum sadece ejder falan çalmak için çarp açıyorum çoğu zaman o derece kısıtlı kullanıyorum lakin bu ban dalgası banada vurdu yılların hesabı gitti. daha sonra yeni güncelleme geldi dediler merak ettim yeni açtığım hesapta kullanayım dedim yine her zaman ki gibi baya bir kısıtlı bir şekilde kullandım ben bile fark etmiyorum hile açtığımı yani o derece ama sonrasında hilenin mause fare kitleme olayı oldu hatta bu konu hakkında da konu açmıştım ondan sonra yeni açtığım hesap yine ban yedi. Lafı uzattım biraz lakin demek istediğim ben bu kadar belli etmeden kullandığım halde ban yiyorsam ben ban yemedim yıllardır oynuyorum diyenlere inanmıyorum ikincisi bu hilenin açıklamasında %100 ban koruması diyor. Madem böyle bir koruma var ben injectten ötürü nasıl ban yiyebiliyorum. Ben bu hileyi kullanmaya devam ettiğim sürece böyle sürekli ban mı yicem belli etmesem bile sırf inject ettiğim için ?