naneK
Uzman Üye
Baya uzun suredir yokum eskisi gibi 2 3 mac attiktan sonra ban atiyor mu ?
Yükleye basıyorum fakat hiçbişey olmuyor oyunum açık oldugu içinmi acabaŞu Anlık Bende Ban Atmadı 3-4 Maçtır. Başkalarını Bilemem. Eğer Çok Belli Ederek Oynuyorsan Biraz Sıkıntı.
Aga bu yükle butonuna basıyorum fakat olmuyor,işlemiyor sanki boşluğa basıyorum neden bilgisi olan varmı?Sadece script kullanarak kastığım hesabı platin yaptım, diamonda doğru gidiyorum. 40 maçtır ban atmadı.
Eğer Açıksa Add Block Kapat.Yükleye basıyorum fakat hiçbişey olmuyor oyunum açık oldugu içinmi acaba
Post automatically merged:
Aga bu yükle butonuna basıyorum fakat olmuyor,işlemiyor sanki boşluğa basıyorum neden bilgisi olan varmı?
Kapalı kanka hala olmuyorEğer Add Block Kapat.
Aynı şekilde 50 maçtır ban yemiyorum.Sadece script kullanarak kastığım hesabı platin yaptım, diamonda doğru gidiyorum. 40 maçtır ban atmadı.
Birazcık bekle bendede bazen geç geliyor.Kapalı kanka hala olmuyor
MemoryUI Uygulamasına giriş yapmalısınız. Diye kırmızı bi yazı çıkıyor altta buga mı girdim bi şekilde acabaBirazcık bekle bendede bazen geç geliyor.
çerçevesiz moda geç kankaWS Yi açınca oyun alt taba düşüyor geri açınca siyah ekran oluyor sebebi nedir
3 ay öncesinde bende öyledim en son lee sin oynamıştım main hesapta top lane'de hesap gitti xD.Hocam ben 120maç attım haula banlanmadım hesabın ligide altın 4