Windsharp Ban Durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Selamlar arkadaşlar, ben bu ban wave olmadan önec aylarca bu hileyi kullandım. Bir sıkıntı olmadı çokta belli etmiyorum zaten çoğu özellik kapalı oynuyorum hatta jungle oynuyorum sadece ejder falan çalmak için çarp açıyorum çoğu zaman o derece kısıtlı kullanıyorum lakin bu ban dalgası banada vurdu yılların hesabı gitti. daha sonra yeni güncelleme geldi dediler merak ettim yeni açtığım hesapta kullanayım dedim yine her zaman ki gibi baya bir kısıtlı bir şekilde kullandım ben bile fark etmiyorum hile açtığımı yani o derece ama sonrasında hilenin mause fare kitleme olayı oldu hatta bu konu hakkında da konu açmıştım ondan sonra yeni açtığım hesap yine ban yedi. Lafı uzattım biraz lakin demek istediğim ben bu kadar belli etmeden kullandığım halde ban yiyorsam ben ban yemedim yıllardır oynuyorum diyenlere inanmıyorum ikincisi bu hilenin açıklamasında %100 ban koruması diyor. Madem böyle bir koruma var ben injectten ötürü nasıl ban yiyebiliyorum. Ben bu hileyi kullanmaya devam ettiğim sürece böyle sürekli ban mı yicem belli etmesem bile sırf inject ettiğim için ?

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Hilenin açklamasında kesin ban yersiniz yazıyr zaten

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Öncelikle hilenin açıklamasında %100 ban garanti yazıyor ban koruması falan yazmıyor tekrar okuyun derim ve hilenin ayar düşürmeyle alakası yok ban wave diye bir şey de yok hile detected ( algılandı ) bu yüzden 1 özellik bile açsanız ban yiyosunuz riot bunun hakkında çalışma yapıyor ve banlıyor buna çözüm yok ve ban yemeye devam edeceğiz.

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Kanka ban kesin benimde 6 yıllık hesap gitti Dusun dia hesap sadece pandemide acmıstım 2 kere daha acmadım daha gecen gun banada attılar

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ban yemeyen en fazla 3 güne yer

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kanka ben ban yemedim diyenlere inanma inan ben bütün yöntemleri denedim ama malesef bir şey değişmiyor hilenin yeniden kodlanması lazım ve minimum seçkin veya onaylı üye olması şart.

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hile detected oto ban atıyor

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
%100 koruma demiyor, yasaklanma garantisi diyor. İnject ettiğiniz andan itibaren ban riskiniz %100 ve kesin olarak yasaklanıyorsunuz. Ancak ban süreleri değişken. 1 gün, 1 hafta veya aylar sonrada banlanabilirsiniz. Son zamanlarda ki hızlı ban sorunu ne zaman biter veya ne zaman düzelir belli değil. Ancak bunun dışında zaten hile %100 banlatıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...