Çözüldü WindSharp ban yeme olasılığım nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
arkadaşlar önceden lazysharp kullandım fakat ban yemedim hemde asıl çarımda kullandım. fakat şimdi hile kullanmıyorum eğlencesine smurf açıp hileyle kasmak istiyorum. belli etmeden oynasam ban yermiyim eğer ban yersem asıl çarıma girince oda yermi dosyalardan dolayı . ve onun ban yememesi için nasıl bi dosya temizliği yapmam gerekir yardımcı olan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkürler.

Çözüm
belli etsende etmesende her türlü ban yersin smurf hesabında kullanacaksan ana hesaba girersen hilesiz ban yemez
hangi hesapta hile kullanırsan o yer
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
belli etsende etmesende her türlü ban yersin smurf hesabında kullanacaksan ana hesaba girersen hilesiz ban yemez
hangi hesapta hile kullanırsan o yer

Çözüm

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba,
Bu konuya birçok kez açıklık getirmemize rağmen kullanıcılar sürekli olarak aynı soruyu soruyorlar. Senin için tekrar ufak bir açıklamada bulunmak istiyorum.
Programlar 2 farklı sistem üzerinde çalışır; External ve Internal.
Şu an kullanmış olduğunuz yazılım bir External'dır.
Bunların arasındaki temel fark, oyuna ınject olarak çalışan ve ınject olmadan çalışan modüllerden oluşması.
External oyuna inject olmadan çalıştığı için program yalnızca oyun başlarken Load ekranında %40 ile %60 arasında ınject olur. Bu süre zarfında sistem içerisinde gerekli işlemler gerçekleşir ve tanımlanan arayüz oyuna ınject olur. Daha sonra oyun ile herhangi bir bağlantısı olmadan "3.Parti işlem" olarak tanımlanan modül olarak çalışır.
Hile kullandığınızda bu programlara maruz bırakılan sistem üzerinde yasaklanmama gibi bir lüksünüz yok. Sistem oto passing olarak çalışmadığı için ilk önce BL üzerinde bir sınıflandırmaya alınır ve kaydedilen süre zarfında toplam belirtilen sayı içerisine girdiğinde auto ınjectible adı verilen sistemde (bu süre 24 saat, 48 saat 7 gün v.b olarak değişebilir.) kontrol sağlanarak yasaklama işlemi gerçekleştirilir. Diğer hesaplarının ban yememesinin sebebi, External programların oyuna sadece girerken inject olması. Yani herhangi bir matchup olmadan karşılaşmaya başlanmadan (buna hazırlık ve antrenman maçlarına giriş ekranı da dahil) herhangi bir işlem gerçekleştirmez, çünkü inject olmaz.
Şimdi daha iyi bir fikre sahip olduğuna göre bunun üzerinden hareket edebilirsin.
İyi forumlar dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hayır dostum ben smurfde kullanıyorum ana hesabımada giriyorum bende bir sorun oluşmuyor sonuçta ana hesabıma inject etmıorum

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
voce falou a mais pura verdade. o sistema anti cheat de qualquer jogo tenta detectar programas de terceiros ou programas que sao injetados internamente ou externamente no jogo se tais programas tiverem uma falha ou entao forem mal executados correm o risco de serem descobertos e entao o ban e instantaneo ou entao voce e banido por alguns dias. por isso a maioria dos bans esta relacionado com o mau uso do software pelo usuario que o adquiri. Muita atenção na hora de usar qualquer hack, sempre veja o tutorial de como executar cada passo.
u said it very well :) that's right!
thx for ur support.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Peki arkadaşlar ben bu oyunun içindeki hile dosyalarını nasıl silicem silmek istediğim zaman. arkadaş bypass dedi ama nasıl indireceğimi bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...