Uzman Üye
Bende 3 tane hesap ile denedim aynı şekil 3. oyun ban yedi.
Dostum evade vs. cok abartıyorsun demekki biraz kendin oyna arada bi1 günde yiceğinize 2 güne çıkartıyor max
evet ama eski hesaplar da banlanıyor sadece 3maç değilde 30 maç 60maç dayanıyor ki benim elimde olan 250lvl bir hesap 3maç da ban yedi tamamen şansArkadaşlar Öncelikle kendi fikrimce söylüyorum bunu "Yeni Hesaplar Yerine Eski Hesaplar Daha Az Ban Yiyor Bi Kaç Arkadaşım Ve Yeni Hesaplarla Test Ettik Eski Hesaplarımız Hala Aktif Şekilde Oyun Oynaya Biliyoruz Ama Yeni Hesapların Hepsi Askıya Alınmıştır."
- Yinede Kimseye Yanlış Bilgi Vermiş Olmayayım Bazı Sitelerde Ucuza Eski Hesaplar Satılıyor 40 50 Lv. Onlardan Satın Alıp Deneye Bilirsiniz Yinede Kendi Eski Hesaplarınız İle Denemeyin Riot Kafasına Göre Takılıyor'da Olabilir Bana Atmadı Size Atabilir .
- Ben Sadece Böyle Birşey Test Ettik Banlanmadı Hesaplar 1 Haftadır Oynuyoruz Arada Başka Hesaplara Giriyoruz New Hesaplara Onlar Ban Yiyor ESKİ Hesaplarımız Hala Yemedi.
- TEKRARDAN SÖYLÜYORUM KİMSEYİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSTEME YİNEDE KENDİ ESKİ ÇARLARINIZ İLE DENEMEYİNİZ UCUZA HESAP ALIP ESKİ HESAPLAR ORDA DENEYİNİZ BİZ YEMEDİK AMA SİZ HERSİNİZ BELLİ OLMAZ .
HERKESE İYİ FORUMLAR
Şans diyelim dostum ben zaten konudada belirttim sans da olabilir yanlış yöneltmiyim diye sadece denedik biz böyle böyle oldu diye dostum sadece fikir !evet ama eski hesaplar da banlanıyor sadece 3maç değilde 30 maç 60maç dayanıyor ki benim elimde olan 250lvl bir hesap 3maç da ban yedi tamamen şans
Dediğin şey doğru fakat ban wawe gelince aşağı yukarı tüm hesaplar ban yerArkadaşlar Öncelikle kendi fikrimce söylüyorum bunu "Yeni Hesaplar Yerine Eski Hesaplar Daha Az Ban Yiyor Bi Kaç Arkadaşım Ve Yeni Hesaplarla Test Ettik Eski Hesaplarımız Hala Aktif Şekilde Oyun Oynaya Biliyoruz Ama Yeni Hesapların Hepsi Askıya Alınmıştır."
- Yinede Kimseye Yanlış Bilgi Vermiş Olmayayım Bazı Sitelerde Ucuza Eski Hesaplar Satılıyor 40 50 Lv. Onlardan Satın Alıp Deneye Bilirsiniz Yinede Kendi Eski Hesaplarınız İle Denemeyin Riot Kafasına Göre Takılıyor'da Olabilir Bana Atmadı Size Atabilir .
- Ben Sadece Böyle Birşey Test Ettik Banlanmadı Hesaplar 1 Haftadır Oynuyoruz Arada Başka Hesaplara Giriyoruz New Hesaplara Onlar Ban Yiyor ESKİ Hesaplarımız Hala Yemedi.
- Tekrardan söylüyorum ki̇mseyi̇ yanliş yönlendi̇rmek İsteme yi̇nede kendi̇ eski̇ çarlariniz İle denemeyi̇ni̇z ucuza hesap alip eski̇ hesaplar orda deneyi̇ni̇z bi̇z yemedi̇k ama si̇z hersi̇ni̇z belli̇ olmaz .
HERKESE İYİ FORUMLAR