deneyeceğim sağolarkadaşlar deneyimlediğim kadar 12 levelik bir hesabı 30 levele kadar kastım kasarken hep telefonumun internetine bağlandım ve o zzamanlar sorunsuzca oynadım ama bilgisayarın internetine bağlandığım zaman 3 maç attım var 3 maçta ban yedim eğer ban yemeden hesap kasmak istiyorsanız deneyimlerime göre telefondan internet paylaşımı yapıp oynarsanız KESİNLİKLE ban yemiyorsunuz nerdeyse 15 gün boyunca öyle oynadım sc olduğumu anlayım report edenlerin olmasına rağmen yememiştim
denerseniz haber verin hocamBu ilginç bir keşfedir. Deneyebilirim çünkü tüm metodları aradım.
Bende o şekilde düşünüyorum dt zaten hile onunla kurtulamaz.İnject ettiğin anda bir gün kesin ban yiceksin.mecburi olarak üniversiteye giderken mobil intarnetim ile lol oynadım 1 hafta boyunca ve defalarca ban yedim bunun senin şansın olduğunu düşünüyorum
Kanka inject ettiysen artık illa ki ban yiceksin ya kaçarın yok benim bildiğim.Yani 1 2 gün kurtarsa sonunda yemesi lazım.biraz teknik saçma gelebilir ama enteresan bi şekilde bu tarz yöntemler işe yarıyor biliyor musunuz
1 ,2 maç değil 1,2 gün dayansa yeter fazla bileKanka inject ettiysen artık illa ki ban yiceksin ya kaçarın yok benim bildiğim.Yani 1 2 gün kurtarsa sonunda yemesi lazım.
Oyun bulmuyor ki öylede ben geç saatte giriyorum diye mi bilmiyorum çok uzun bekliyosun düşük lvl hesapta.İşin yoksa bekle dur.1 ,2 maç değil 1,2 gün dayansa yeter fazla bile
westte oyna, tr de oynayan kalmadı ki. Özellikle aram oyunların da maximum 2 dakika bekliyorsun.Oyun bulmuyor ki öylede ben geç saatte giriyorum diye mi bilmiyorum çok uzun bekliyosun düşük lvl hesapta.İşin yoksa bekle dur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?