WindSharp ban yememe deneyimim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar deneyimlediğim kadar 12 levelik bir hesabı 30 levele kadar kastım kasarken hep telefonumun internetine bağlandım ve o zzamanlar sorunsuzca oynadım ama bilgisayarın internetine bağlandığım zaman 3 maç attım var 3 maçta ban yedim eğer ban yemeden hesap kasmak istiyorsanız deneyimlerime göre telefondan internet paylaşımı yapıp oynarsanız KESİNLİKLE ban yemiyorsunuz nerdeyse 15 gün boyunca öyle oynadım sc olduğumu anlayım report edenlerin olmasına rağmen yememiştim

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam yemiyorsan gel premade girelim

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Denemeye değer. Umarım işe yarayabilir bende

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum banlanma zamanın gelmiştir banlanmışsındır hiç sanmıyroum mobile çevirince düzeleceğini ama deneyip test ederler

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Şans diyelim elbet bir gün banlanıyorsun

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar deneyimlediğim kadar 12 levelik bir hesabı 30 levele kadar kastım kasarken hep telefonumun internetine bağlandım ve o zzamanlar sorunsuzca oynadım ama bilgisayarın internetine bağlandığım zaman 3 maç attım var 3 maçta ban yedim eğer ban yemeden hesap kasmak istiyorsanız deneyimlerime göre telefondan internet paylaşımı yapıp oynarsanız KESİNLİKLE ban yemiyorsunuz nerdeyse 15 gün boyunca öyle oynadım sc olduğumu anlayım report edenlerin olmasına rağmen yememiştim
deneyeceğim sağol

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Belirli günlerde atıyorlar diye biliyorum. Test günü gibi bir şey var sanırım. Yani tabii ki direkt tespit edilirse anında oluyor ama dosya taraması falan gibi şeyler yapıyorlar sanırım

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
mecburi olarak üniversiteye giderken mobil intarnetim ile lol oynadım 1 hafta boyunca ve defalarca ban yedim bunun senin şansın olduğunu düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
mecburi olarak üniversiteye giderken mobil intarnetim ile lol oynadım 1 hafta boyunca ve defalarca ban yedim bunun senin şansın olduğunu düşünüyorum
Bende o şekilde düşünüyorum dt zaten hile onunla kurtulamaz.İnject ettiğin anda bir gün kesin ban yiceksin.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
biraz teknik saçma gelebilir ama enteresan bi şekilde bu tarz yöntemler işe yarıyor biliyor musunuz :D

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hile açtınmı her türlü yiyorsun onda boşver oyun içinde net değiştirme cep interneti kulanıyosan öle davam et oyundan çık wifi bağla öle oyuna geri gir oyun içinde net değiştirme yapay zeka bazen hile zannedebilir

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bana baya kel alaka geldi
Post automatically merged:

Oyun bulmuyor ki öylede ben geç saatte giriyorum diye mi bilmiyorum çok uzun bekliyosun düşük lvl hesapta.İşin yoksa bekle dur.
westte oyna, tr de oynayan kalmadı ki. Özellikle aram oyunların da maximum 2 dakika bekliyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...