Knk orda da ping olmaz mı çok.bana baya kel alaka geldi
Post automatically merged:
westte oyna, tr de oynayan kalmadı ki. Özellikle aram oyunların da maximum 2 dakika bekliyorsun.
Knk orda da ping olmaz mı çok.bana baya kel alaka geldi
Post automatically merged:
westte oyna, tr de oynayan kalmadı ki. Özellikle aram oyunların da maximum 2 dakika bekliyorsun.
Olmaz TR serverinda oynayan kalmadı geç weste direkKnk orda da ping olmaz mı çok.
denemeye değer lol nickini ver girelim beraberarkadaşlar deneyimlediğim kadar 12 levelik bir hesabı 30 levele kadar kastım kasarken hep telefonumun internetine bağlandım ve o zzamanlar sorunsuzca oynadım ama bilgisayarın internetine bağlandığım zaman 3 maç attım var 3 maçta ban yedim eğer ban yemeden hesap kasmak istiyorsanız deneyimlerime göre telefondan internet paylaşımı yapıp oynarsanız KESİNLİKLE ban yemiyorsunuz nerdeyse 15 gün boyunca öyle oynadım sc olduğumu anlayım report edenlerin olmasına rağmen yememiştim
hocam özelden lol nickini ver biz de deneyelimdenemeye değer lol nickini ver girelim beraber
amaç ban süresini uzatmak hocamşans ya elbet ban yiyoruz .D
Ben de öyle düşünüyorum.Ban dalgası geldiğin de istersen kendi internetini yap oradan bağlan gene de ban yiyorsun kardeşim
banı her türlü atıyor adminler zaten not safe diye ibare koymuşlar ui aBence gene ban atacaktır