WindSharp ban yememe deneyimim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bu aslında hiç duymadığım garip bir şey. O zaman mobil veri internetimi kullanmayı deneyeceğim ve bunun gerçekten yasaklanmamak için bir neden olup olmadığını kontrol edeceğim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Denedim knk ama yine aynı 2 maç ban şans işi tamamen

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Telefondan bağladığınız internet mobil veri mi? gene Wi-Fi interneti mi?
arkadaşlar deneyimlediğim kadar 12 levelik bir hesabı 30 levele kadar kastım kasarken hep telefonumun internetine bağlandım ve o zzamanlar sorunsuzca oynadım ama bilgisayarın internetine bağlandığım zaman 3 maç attım var 3 maçta ban yedim eğer ban yemeden hesap kasmak istiyorsanız deneyimlerime göre telefondan internet paylaşımı yapıp oynarsanız KESİNLİKLE ban yemiyorsunuz nerdeyse 15 gün boyunca öyle oynadım sc olduğumu anlayım report edenlerin olmasına rağmen yememiştim

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Elbet bir gün banlanıcaz arkadaşınızla oyun girip tadını çıkartın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaşlar deneyimlediğim kadar 12 levelik bir hesabı 30 levele kadar kastım kasarken hep telefonumun internetine bağlandım ve o zzamanlar sorunsuzca oynadım ama bilgisayarın internetine bağlandığım zaman 3 maç attım var 3 maçta ban yedim eğer ban yemeden hesap kasmak istiyorsanız deneyimlerime göre telefondan internet paylaşımı yapıp oynarsanız KESİNLİKLE ban yemiyorsunuz nerdeyse 15 gün boyunca öyle oynadım sc olduğumu anlayım report edenlerin olmasına rağmen yememiştim
şanstır bence internet ile bi alakası olcağını düşünmüyorum

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
6 hesabım kalıcı ban yedi windsharpla

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bazı arkadaşlar 2 ay ban yemiyor burada. bence tamamen şans sonuçta indirilen veri yine aynı veri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...