Windsharp Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Selamlar, arkadaşlar yeni scripti kullanmadım. Kullanıp ban yiyen arkadaş var mı? Tahminen kaç oyunda ya da kaç ayda banlanır bu hesaplar? Önceki hesapta 2-3 farklı hesapta 4-5 aydır oynuyordum mesela.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
otomatik dodge olunca çok net yiyoruz tavsiyem dodgeyi kapatın

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
çıktığı günden beri kullanıyorum ban yemedim hala

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
riot gamesin izlemediği doğru olabilir çünkü ben 1 aydır kullanıyordum son günler oyuncular oto dodgeden, hile olduğumu anlamaya başladılar, anlayıp oyun sonu hileden reportladıkları için riot games beni izleyip, hesabımı engellediklerini düşünüyorum.

Üye
5 HİZMET YILI
kankam bak hileyi belli etme ban yemezsiin.oto dodgeyi falan kapat komboları da bi zahmet kendin yap.adamların base atışını flashı var mı yok mu bunları kendin gör yeter bence.ama illa açıcam diyosan çok net ban yiyecegini düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
valla bu zamana kadar çok kullandım script tarzı sistem yakalama durumu da var aldığın raporlardan direkt ban yiyorsun biraz şans işi gibi bir şey

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çok fazla report yersen banlanırsın şuana kadar kullandım ama ban yemedim inşallah da yemem

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Görüyorum ki birçok insan yanlış bilgi vermiş. Evade kapatıp açman seni erken yada geç banlatmaz. Antreman modunda inject etsen ve daha oynamasan bile ban yiyebilirsin. Belli bir ban zamanı yok ve bilinmiyorda. Ama elbet bir ban dalgasında ban yersin.

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaş oldukça iyi açıklamış diğer yorumları spamdan şikayet edebilirsin hepsi yorum kasmak adına yazılmış .d

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Arkadaş oldukça iyi açıklamış diğer yorumları spamdan şikayet edebilirsin hepsi yorum kasmak adına yazılmış .d
Sırf böyle boş yorum yapan insanlar yüzünden insanlara burdan yardım etmeyi bırakma raddesine geldim. DC'den daha yararlı bir şekilde yardım ediyorum. Bıkkkhtttıığğ yaaaa

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çok fazla şikayet edilirsen ban yiyebilirsin.

null
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Öncelikle şunu netleştirelim.
**Script kullanalım, dodgeyi kapatalım, skin hack açmayalım, ban yemeyelim.**
Script kullanıp da ban yememe gibi bir durum yok. Açtığın hesap elbet ban yiyecektir. Ha ertesi gün ha yarın ha aylar sonra. Elbet yiyecektir.

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
çar 50 level oldu neredeyse günde 2 3 oyun atıyorum hala ban yemedi.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben ensoulsharp kullandığım zaman ban yemedi hem euwest hem tr 20 level hesapda denedim ama sakin ana hesabınızda denemeyin ana hesap açıkken oyuna inject etdiğiniz an kara listeye düşüyorsunuz bunu kabul edip kullanın beyler onun dışında scriptin hud u biraz acemice kalmış bi ensoulsharp kadar değil ama yinede güzel

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oto dodge u kapat kolay kolay ban yemezsin

uiy corona
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
doğru söylüyor çünkü başıma gelmişti özel oyunda injectledim 1-2 gün sonra ban yemiştim bu dediğim sanırım yaklaşık 6-7 ay önce oluyor

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Dodge yüksek eloda iyi oynayanlara ve oyunu bilenlere karşı çok anlaşılıyor

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
doğru söylüyor çünkü başıma gelmişti özel oyunda injectledim 1-2 gün sonra ban yemiştim bu dediğim sanırım yaklaşık 6-7 ay önce oluyor
Bisey sorucam ben smurf hesabimda acsam hileyi arkadaslarimla oynarsam arkadaslarimda ban yer mi?

Üye
5 HİZMET YILI
Kaçınmayı kapatırsanız ve rapor edilmeden idareli kullanırsanız, sizi yasaklamayacağına inanıyorum, ama bence bu

Üye
10 HİZMET YILI
İlk çıktığından beri rahat 25 30 oyun attım herhangi bir ban vs yok dodge açık zaten gümüş elo da oynuyorum hesabın winrate'i biraz düşük ve feedleyen vs çok oluyo onun için belli ettiğin zaman kimse anlamıyor birbilerine sataşmaktan(TR'nin tek sevdiğim yanı )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...