LoL ban sistemi nasıl çalışıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba, ben LoL de daha önce Windsharp kullanıyordum. Yeni hesap açıp birkaç gün sonra hesap ban yiyordu. LPReborn kullanmadım hesap açmaya üşendiğim için. Main hesapta açılır mı? Ban sistemi tam olarak nasıl çalışıyor? Yine bir kaç gün sonra ban yer miyim ya da bu hile için ban riski var mı? Varsa kaç gün?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
5 gündür kullanıyorum ban yemedim rep yemene bağlı sanırım

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
dostum ban sisteminde raporlara cok cok az bakıyorlar yani ticket atılırsa falan oda belki onun haricinde anticheat botu senin hal ve hareketlerine bakıyor kısaca mesela anlatmam gerekirse lp rebornda arkada dönen bazı sayılar var onlara bakıyorlar lp rebornda ezevade dısında hersey kusursuz kodlanmış private hilelerde ban yememe sebebi de cok profesyonelce spooflanması benim yorumum bu sekilde yanlısım varsa düzeltin

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Aylardır kullanıyorum daha Ban yemedim elmas hesaplarım var ama her hilede Ban riski vardır ana hesabinizda kullanmayın reporta dayalı Ban yiyebilirsin iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum ban sisteminde raporlara cok cok az bakıyorlar yani ticket atılırsa falan oda belki onun haricinde anticheat botu senin hal ve hareketlerine bakıyor kısaca mesela anlatmam gerekirse lp rebornda arkada dönen bazı sayılar var onlara bakıyorlar lp rebornda ezevade dısında hersey kusursuz kodlanmış private hilelerde ban yememe sebebi de cok profesyonelce spooflanması benim yorumum bu sekilde yanlısım varsa düzeltin
Cevabın için teşekkürler, ezEvade kullanmıyorum çok belli oluyor dodgeları herkes rapor falan diyor.
Aylardır kullanıyorum daha Ban yemedim elmas hesaplarım var ama her hilede Ban riski vardır ana hesabinizda kullanmayın reporta dayalı Ban yiyebilirsin iyi forumlar
Anladım cevabın için teşekkürler peki bana bir config öğrenebilir misin configi nasıl ekleyeceğimi de söyleyebilirsen güzel olur ben pek bilgili değilim bu konularda.
5 gündür kullanıyorum ban yemedim rep yemene bağlı sanırım
Anladım teşekkürler cevabın için.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Report'a dayalı ben 1 haftadır falan kullanıyorum bi ban olayı vs olmadı base ulti - doch vs bunun gibi şeyler belli ediyor zaten ben kapadım ban olayı hiç olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ticket atılmadığı sürece ban yeme ihtimalin düşük. Evade'yi kapat oyna oynadığın karakter titremesin.

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ban yeme riski her zaman her hilede vardır. ban sistemi bildiğim kadarıyla senin haraketlerini inceliyor. yani bot gibi haraket etmeni vs. benim önerim yine de yeni hesabınca açma olan hesabına olur üşenme aç yeni bir hesap

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
rage ayar report vs. ban yemeni etkilemiyor hile detect olursa yersin şuan değil yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Bak ben 40 Aydır her gün 1-2 maç oynuyorum sc ile daha 1 kere sc diyen olmadı bence olay ticket yememende bitiyor çünkü ardarda rep veya ticket açılırsa hakkında bakabilirler skillshotları olan karakterleri oynuyorsan belli olabilir
Post automatically merged:

Bak ben 40 Aydır her gün 1-2 maç oynuyorum sc ile daha 1 kere sc diyen olmadı bence olay ticket yememende bitiyor çünkü ardarda rep veya ticket açılırsa hakkında bakabilirler skillshotları olan karakterleri oynuyorsan belli olabilir
40 ay demişim 40 gün

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba, ben league of legendsta daha önce WindSharp kullanıyordum yeni hesap açıp bir kaç gün sonra hesap ban yiyordu LPReborn kullanmadım hesap açmaya üşendiğim için. Main hesapta açılır mı? Ban sistemi tam olarak nasıl çalışıyor yine bir kaç gün sonra ban yer miyim ya da bu hile için ban riski var mı? varsa kaç gün?
bende son kullandığım sc de 3 kere ard arda 1 rer oyunla ban yemiştim umarım bu hiledeö yle bir sıkını yoktur

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben main hesap ban yer diye 0 dan açmıştım suan sc li hesabım neredeyse main hesabım olcak 0 dan 90 lv yaptım bütün oyunlarımı sc ile atıyorum cok abartmadan legit oynayarak buraya kadar geldim hile ud olmadıkca report dışı ban yiceğini düşünmüyorum

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bende 3 hesapla 3 aydır oynuorum main hesabımda içinde herhangi bir problem olmadı , her hafta 1 hesapla oynuyorum genelde az report yiyor hatta belki hiç yemiyor jungle oynuorum kimse jungle'la 1-1 muhattab olmadığı için report etmiyo, kendince birkaç çözüm üretibilirsin benim gibi bu şekilde heralde ömür boyu kullanırım ben sc ( her oyun script açıyorum) oto ban olmadığı detected edilmediği sürece.

Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
rapor edilmediğin sürece ban yiyeceğini zannetmiyorum. 1 günde yeme ihtimalin de hiç yememe ihtimalin de var, tamamen ne kadar legit oynadığına bağlı

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben main hesap ban yer diye 0 dan açmıştım suan sc li hesabım neredeyse main hesabım olcak 0 dan 90 lv yaptım bütün oyunlarımı sc ile atıyorum cok abartmadan legit oynayarak buraya kadar geldim hile ud olmadıkca report dışı ban yiceğini düşünmüyorum
Bir şey sorabilir miyim config önerebilir misin ben pek ayarlamayı bilmiyorum ve nasıl config dosyasını ekleyeceğimi de

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bir şey sorabilir miyim config önerebilir misin ben pek ayarlamayı bilmiyorum ve nasıl config dosyasını ekleyeceğimi de
ben config kullanmıyorum default ayarlardan kendim bişeyleri aç kapat yaparak oynuyorum hazır config istiyorsan forumda chall configi indirip %appdata% da bulunan LBRB dosyasına gir LBMenu nün içindeki dosyaları silip indirdigin config dosyasını onun içine atabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Merhaba, ben league of legendsta daha önce WindSharp kullanıyordum yeni hesap açıp bir kaç gün sonra hesap ban yiyordu LPReborn kullanmadım hesap açmaya üşendiğim için. Main hesapta açılır mı? Ban sistemi tam olarak nasıl çalışıyor yine bir kaç gün sonra ban yer miyim ya da bu hile için ban riski var mı? varsa kaç gün?
main hesap 180 lvl 1 aydır ban yemedim daha

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben config kullanmıyorum default ayarlardan kendim bişeyleri aç kapat yaparak oynuyorum hazır config istiyorsan forumda chall configi indirip %appdata% da bulunan LBRB dosyasına gir LBMenu nün içindeki dosyaları silip indirdigin config dosyasını onun içine atabilirsin
Tamamdır, anladım teşekkür ederim yardımın için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...