ben onceden win 7 de oynuyordum amaHile windows 7 surumunde calismaz. Windows surumunuzu yukseltin.
ben 9 gıbı yaptım win 7 win 10da hata verıyordu suan sıfırladım öyle denedım programları ındırıcem oyle denıcem teşşekur ederımAslında Çalışır Ama Önce Windows 10 yapıp sonra tekrar ayarlardan windows 7 ye dönmen lazım ama illaki diyosan windows 7 de oynayayım diye böyle yapman lazım ve bi yol daha var;
Microsoft Visual Studioları 2005 Den itibaren hepsini indir ve kur eğer kuruluysa kaldır ve tekrar kur ve ARM versionlarını ve Visual DEV Toolsu indirmeyi Unutma Böyle Yaparsan Büyük Bi ihtimalle sorunun çözülecektir dersekni windows 10 yapıp nası windows7 ye dönücem diye internete şöyle yaz "Windows Yükseltme" Sonra Yaptıktan sonra ayarlarda windowsa geri dön var "windows 7" yazar ona tıkla ve bekle eğer çalışmazsa format usb si hazırla ve gir ama sağ altta bu bilgisayarı onara bas ordan yap iyi günler dilerim herkeze"CODE"
Tamam Bi Deneyin Olursa Cevap Yazarsanız Teşekkürler Yazdıklarımı Unutmayın Visualleri Falan Filan İşte İyi günlerben onceden win 7 de oynuyordum ama
ben 9 gıbı yaptım win 7 win 10da hata verıyordu suan sıfırladım öyle denedım programları ındırıcem oyle denıcem teşşekur ederım