Çözüldü windsharp çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
1605981757089.png

c++ ve directx güncel. Win10 kullanıyorum. Ne yaptıysam böyle kalıyo açılmıyo. Yardımcı olursanız sevinirim.

Üye
5 HİZMET YILI
Yeni indirilen exe ya da dosya anti-virüs tarafından engelleniyor olabilir. Anti virüs programını kapatıp deneyiniz

Üye
5 HİZMET YILI
kardeşim bu işlem biraz uzun sürebiliyor bazı bilgisayarlara göre. virüs ve deffenderını kapat c deki dosyayı sil yeniden patch atmasını sagla

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
deffender kapalı mı virüs programları kapalımı google tarafından reklam engelleyici birşey varmı kontrol edebilirmisin sorun devam ediyorsa tekrardan yazarmısın.Tek sorunun bu şekil kalması değil mi ?

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
antivirüs
Post automatically merged:

programından dolayı kaynaklıyor olabilir reis

avast vb kullanıyormusun

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
C:\Users\****USER****\AppData\Local\Temp bu yolu takip ederek fwrebd.exe programını bul XFProject.exe yi başlattıktan sonra fwrebd.exe çalıştır ve programda sana kırmızı renkle yapman gereken şeyleri yazacaktır

Bu arada user kısmında kendi windows kullanıcını yazmalısın örnek olarak user yazdım

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
deffender kapalı mı virüs programları kapalımı google tarafından ****** engelleyici birşey varmı kontrol edebilirmisin sorun devam ediyorsa tekrardan yazarmısın.Tek sorunun bu şekil kalması değil mi ?
her şey kapalı antivirüs felan yine aynı

C:\Users\****USER****\AppData\Local\Temp bu yolu takip ederek fwrebd.exe programını bul XFProject.exe yi başlattıktan sonra fwrebd.exe çalıştır ve programda sana kırmızı renkle yapman gereken şeyleri yazacaktır

Bu arada user kısmında kendi windows kullanıcını yazmalısın örnek olarak user yazdım
baktım öyle bi dosya yok

antivirüs

programından dolayı kaynaklıyor olabilir reis

avast vb kullanıyormusun
antivirüs yazılımı yok ve defender felan kapalı reis

deffender kapalı mı virüs programları kapalımı google tarafından ****** engelleyici birşey varmı kontrol edebilirmisin sorun devam ediyorsa tekrardan yazarmısın.Tek sorunun bu şekil kalması değil mi ?
yaptım yine aynı sağdaki çarpı işareti yeşil olmuyor hala

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
her şey kapalı antivirüs felan yine aynı

baktım öyle bi dosya yok

antivirüs yazılımı yok ve defender felan kapalı reis

yaptım yine aynı sağdaki çarpı işareti yeşil olmuyor hala
Kardeşim dedigim o dosya yoksa hileyi doğru şekilde yükleyememişsin veya yüklemene bir şeyler engel olmuş olabilir yönetici olarak çalıştırıp kur kurmadan önce :C den WindSharp adlı klasörü sil tekrar kur

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Kardeşim dedigim o dosya yoksa hileyi doğru şekilde yükleyememişsin veya yüklemene bir şeyler engel olmuş olabilir yönetici olarak çalıştırıp kur kurmadan önce :C den WindSharp adlı klasörü sil tekrar kur
kanka sildim c den tekrar indirdim programı. ui den yükle ye bastım öyle kalıyor yine yeşil olmuyor ve hiçbir şey yüklemiyor

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
uyuşmazlıkta bana ulaşın yükleyici ile ilgili hatanızın ne olduğunu görüyorum Discord'da beni ekle AtharHussain#7851 ok, efsanenin hile ligini çalıştırman için sana yardım etmeye çalışacağım tamam seni izliyorum

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
uyuşmazlıkta bana ulaşın yükleyici ile ilgili hatanızın ne olduğunu görüyorum Discord'da beni ekle AtharHussain#7851 ok, efsanenin hile ligini çalıştırman için sana yardım etmeye çalışacağım tamam seni izliyorum
1606044014882.png
,

ekleyemiyorum benim discord um bu everything i wanted#6183

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Dostum addblock varsa kapat bütün güvenlik duvarlarını kapat öyle dene yoksa çalışmaz

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kanka sildim c den tekrar indirdim programı. ui den yükle ye bastım öyle kalıyor yine yeşil olmuyor ve hiçbir şey yüklemiyor
hayır bak indirse version contoll downloading new update felan demez indirmiş olsaydı şöyle demesi gerkliydi
Ekran Alıntısı.JPG

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bütün çözüm yollarını denedim.

dostum benim sorunum da tam o işte indirmiyor.
biraderim indirmesini engelleyen bir şey olması lazım güvenlik duvarı antivirüs programı felan veya internetinin hızı 6.14 mb indiriyor

If u wanna
Seçkin Üye
Ödüller
10
Sosyal
10 HİZMET YILI
sorunum çözüldü konuyu kapatabilirsiniz. Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...