ban wave ile alakası yok ve durmayacak büyük ihtimalle o yüzden boşuna bekleme dostumelinizde usta aşk var .... v6 güncellemesini hemen indiriyorum ... yasaklama dalgasının durmasını bekliyorum ve oynamak için güvenli bir şekilde bozkıra dönebiliriz
İyi Forum![]()
Riot'un şimdiye kadar kullandığımız cs'yi bildirdiğine ve bu sessiz aylarda yasaklanmadan oynadığımız için bunun asla fark edilmeden geri gelmeyeceğine inanıyor musunuz?ban wave ile alakası yok ve durmayacak büyük ihtimalle o yüzden boşuna bekleme dostum
Are you using translate ?Riot'un şimdiye kadar kullandığımız cs'yi bildirdiğine ve bu sessiz aylarda yasaklanmadan oynadığımız için bunun asla fark edilmeden geri gelmeyeceğine inanıyor musunuz?
obviously yesAre you using translate ?![]()
script detected so we were banned I think we will continue to be banned.obviously yes![]()
so for now it is useless to play, in theory you should create a new cs and start from 0 as with windsharp after lazysharpscript detected so we were banned I think we will continue to be banned.
not for now "always"so for now it is useless to play, in theory you should create a new cs and start from 0 as with windsharp after lazysharp
Düzenledim indirebilirsin şimdi.önceki v6 ile aynı dosya iniyor ama ben mı yanlış biliyorum
bunu windsharpa mi atiyorlar kardesim ?Düzenledim indirebilirsin şimdi.
Düzenledim indirebilirsin şimdi.
Postta belirttim nereye atılacağını.bunu windsharpa mi atiyorlar kardesim ?
Postta belirttim nereye atılacağını.nora diye bir dosya iniyor onu mu ws ye atacagız dostum