WindSharp Challenger Script Config Güncellendi V7 [12.05.2021]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
lee sin insec atmıyor ya bozulmuş galiba

⚓ Captain⚓
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar sadece ws2 adlı dosyayı mı kopyalayıp diğer dosyaya atıyoruz yoksa klasör içindeki bütün her şeyi mi kopyalayıp atıyoruz. Bir de hedef dosyadaki %appdata% ws2 yani buradaki klasörün içinde bir klasör daha var en içteki klasöre mi atacağız yoksa direkt ws2 yazan klasöre mi yapıştıracağız. Bir de oyuna girerken ek bir ayar yapmak gerekiyor mu dosyalardan yapıştırdığımız configi aktif etmek gibi. Ben sadece v ve space tuşlarını kullanıyor bana yetiyor ama bazı şampiyonlarda combo tam gerçekleşmiyordu bu config ile comboları gerçekleştirir mi? Teşekkürler şimdiden.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar sadece ws2 adlı dosyayı mı kopyalayıp diğer dosyaya atıyoruz yoksa klasör içindeki bütün her şeyi mi kopyalayıp atıyoruz. Bir de hedef dosyadaki %appdata% ws2 yani buradaki klasörün içinde bir klasör daha var en içteki klasöre mi atacağız yoksa direkt ws2 yazan klasöre mi yapıştıracağız. Bir de oyuna girerken ek bir ayar yapmak gerekiyor mu dosyalardan yapıştırdığımız configi aktif etmek gibi. Ben sadece v ve space tuşlarını kullanıyor bana yetiyor ama bazı şampiyonlarda combo tam gerçekleşmiyordu bu config ile comboları gerçekleştirir mi? Teşekkürler şimdiden.
ws2.JPG

ws2m.JPG

Bu klasöre atmalısınız indirdiğiniz configi. Ayrıca hiçbir ayar yapmanıza gerek yok kendisi aktif oluyor.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben config dosyasını kuramıyorum %appdata% içinde ws2 diye bi klasör yok

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
can someone tell me how to use this folder Nora .

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
In case someone asks, the folder is located at% appdata% / ws2. I will try, thanks

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben şunu anlamadım %appdatta% klorsünden ws2 ye tıklayıp direkt içinemi atıyoruz yoksa eski klosörü silip onun yerinemi atıyoruz acaba bir bilgisi olan varmı ?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hala v7 sürümündeydim, ancak zaten indirilmiş ve uygun klasöre yerleştirilmiş v8 sürümünün olduğunu gördüm. @In my heart Nørâ

Her zaman verimli ve profesyonelsiniz, aklınız ve elleriniz bereketli olsun.

Bu arada, bunun hakkında bir şey biliyor musun bilmiyorum, bir ihtimal, SC'ye yeni şampiyon eklenip eklenmeyeceğini biliyor musun? Veya bazı şampiyonları yeniledikleri için şampiyon güncellemeleri SC'ye eklenecek mi?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
configi nereye atıyoruz tam anlamadım %appdata% klasöründe ws2 diye klasör yok

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Uzun süredir kullanıyorum eline sağlık <3

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
I will keep this for my future educational references.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...