Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar ilk öncelikle ben kuralları okudum fakat script konu yerini bulamadım özür diliyorum şimdiden. neyse konuya gireyim script i açıyorum oyun a girdiği zaman oyun çöküyor ve tekrar bağlan yeri geliyor yardımcı olabilir misiniz?
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
5-
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi...
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- Aşağıdaki fotoğrafta gösterdiğim gibi Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın.
4- Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatın.
5-
Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Recent klasörünün içindeki her şeyi silin.
6- Forumdaki hileler Windows 11 22H2 sürümünde, Windows 7, 8 ve 8.1 sürümlerde çalışmayabilir. Windows 10 sürümlerini veya Windows 11 22H2'den daha düşük sürümleri kullanın.