Çözüldü Windsharp çökme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
hileyi indirdim daha cmdden çalışırken program yanıt vermeyip çöküyor sebebi ve çözümü nedir ??

Çözüm
Kanka windsharp kullanma lpreborn kullan windsharp 1/2 maça Ban atiyor ve o hilede bazı sıkıntılar var diye biliyorum fps düşmesi gibi lpreborn kullanmanı tavsiye ederim Ban durumu yok 0 dan hesap açtım şuan hesap 33 lvl
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kanka windsharp kullanma lpreborn kullan windsharp 1/2 maça Ban atiyor ve o hilede bazı sıkıntılar var diye biliyorum fps düşmesi gibi lpreborn kullanmanı tavsiye ederim Ban durumu yok 0 dan hesap açtım şuan hesap 33 lvl

Çözüm
Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ilk önce güvenlik duvarını tamamiyle kapat virüs korumasını falan sonra win+r tuşuna basıp gelen ekrana %appdata% yaz windsharp dosyasını bul ve kökünden sil orda değilse c diskine bak orada bulucaksın direk dosyayı kökünden temizle ama tüm güvenlik uygulamalarını kapalı tut yoksa bişey indirmene veya çalıştırmana izin vermezler sonra buraya tıklayarak scripti tekrar indir win+r ye basarak tekrar çalıştırı aç sırayla temp , %temp% , recent , prefetch dosyalarına girip hepsini full sill hepsi çöp dosya eski scnin kalıntısı kalmasın diye sonra tekrardan deneyebilirsin böyle yaparsan muhtemelen çalışıcaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...