Kanka windsharp kullanma lpreborn kullan windsharp 1/2 maça Ban atiyor ve o hilede bazı sıkıntılar var diye biliyorum fps düşmesi gibi lpreborn kullanmanı tavsiye ederim Ban durumu yok 0 dan hesap açtım şuan hesap 33 lvl
Kanka windsharp kullanma lpreborn kullan windsharp 1/2 maça Ban atiyor ve o hilede bazı sıkıntılar var diye biliyorum fps düşmesi gibi lpreborn kullanmanı tavsiye ederim Ban durumu yok 0 dan hesap açtım şuan hesap 33 lvl
ilk önce güvenlik duvarını tamamiyle kapat virüs korumasını falan sonra win+r tuşuna basıp gelen ekrana %appdata% yaz windsharp dosyasını bul ve kökünden sil orda değilse c diskine bak orada bulucaksın direk dosyayı kökünden temizle ama tüm güvenlik uygulamalarını kapalı tut yoksa bişey indirmene veya çalıştırmana izin vermezler sonra buraya tıklayarak scripti tekrar indir win+r ye basarak tekrar çalıştırı aç sırayla temp , %temp% , recent , prefetch dosyalarına girip hepsini full sill hepsi çöp dosya eski scnin kalıntısı kalmasın diye sonra tekrardan deneyebilirsin böyle yaparsan muhtemelen çalışıcaktır.