Onaylı Üye
Arkadaşlar selam , çoğu şampiyonda combo yapmıyor jax bile berbat şuanda. Rica etsem config paylaşabilirmisiniz
dostum az önce jax oynadım load yapıp yapmadığına iyi bak bide bazı herolarda urf spammer açık kalmış bende kapattım combo filan yaptı yani sende sorun var
Bazı herolarda scripti loadlaman gerekiyor menüden. Loadlamadıysan comba yapmıyo olabilir.
Loadı nereden yapıyoruz yardımcı olurmusunuzbunun configle bir alakası yok hile zaten hazır configle geliyor belki hileyi çalıştıramamış olabilirsin yada bazı karakterlerde script loader kısmından load etmen lazım bunu yapmamış olabilirsin
Fotoğraftaki yerden istediğin scripti seçip load script butonunu işaretleyince oluyor. Her heroda bu seçenek yok bazılarında sadece 1 seçenek olduğu için direk kendisi loadlıyor.Loadı nereden yapıyoruz yardımcı olurmusunuz
Hocam çok teşekkür ederim elinize sağlıkFotoğraftaki yerden istediğin scripti seçip load script butonunu işaretleyince oluyor. Her heroda bu seçenek yok bazılarında sadece 1 seçenek olduğu için direk kendisi loadlıyor.