SAgol knkaforumda bu config harici tek config var o da tum karakterler icin ayarlanmis bir config degil ancak yine de soyle linkini vereyim WindSharp Full Rage Config soruna gelecek olursam hayir challanger config harici config kullanmiyorum tek problem drawings acikken fps hafif dusuyor o kadar onun harici mukemmel config
Herolarla comboları farmları çok rahat bir şekilde alırsın, belli etmediğin sürece ban süresini etkilemez. Hileyi injectlediğin gibi listeye alınıyorsun ne zaman ban yiyeceğin tamamen şansına bağlıben normal oynuyorum hiç bir config kullanmadan, dediğiniz configleri kullansam daha mı iyi olur daha mı kolay ban yerim veeya başka ne tür etkiler i olur ?
Dostum konu ile alakası yok ama hangi windows sürümünü kullanıyorsunforumda bu config harici tek config var o da tum karakterler icin ayarlanmis bir config degil ancak yine de soyle linkini vereyim WindSharp Full Rage Config soruna gelecek olursam hayir challanger config harici config kullanmiyorum tek problem drawings acikken fps hafif dusuyor o kadar onun harici mukemmel config
hmm andladım şimdi indirdim kullanyıroum ama titreme evadede hala mevcut gibi biraz.Zaten evade kapalı oynuyorum ben.Herolarla comboları farmları çok rahat bir şekilde alırsın, belli etmediğin sürece ban süresini etkilemez. Hileyi injectlediğin gibi listeye alınıyorsun ne zaman ban yiyeceğin tamamen şansına bağlı
halkalar derken sarı kısa çizgiden mi bahsediyorsun?hmm andladım şimdi indirdim kullanyıroum ama titreme evadede hala mevcut gibi biraz.Zaten evade kapalı oynuyorum ben.
Peki hocam şu duvarların yanına getirince oluşan halkalar neyi ifade ediyor ve nasıl kapatılır ?
20H2 kullaniyorum dostum ancak surum onerirsem 1909 oneririm cogu hile 1909 uyumlu oluyor geneldeDostum konu ile alakası yok ama hangi windows sürümünü kullanıyorsun
kanka challenger configde fareyi duvarların yanında gezdirince sarı halkalar iç içe geçmiş şekilde bir şey var çizgi gibi tam olarak ne oldupğunu ve nasıl kapatacağımı bulamadım draw a baktım amahalkalar derken sarı kısa çizgiden mi bahsediyorsun?
Ward helper yani totem yardımcısı onu ayarlardan kapatırsan gözükmez.kanka challenger configde fareyi duvarların yanında gezdirince sarı halkalar iç içe geçmiş şekilde bir şey var çizgi gibi tam olarak ne oldupğunu ve nasıl kapatacağımı bulamadım draw a baktım ama
neyi gösteriyor tam olarakWard helper yani totem yardımcısı onu ayarlardan kapatırsan gözükmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?