WindSharp - Denediğin herolar ve durumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba,

• Arkadaşlar bu konu içerisinde sadece denediğiniz heroyu ve durumunu belirtin lütfen.
• Birden fazla hero denediyseniz lütfen düzenle yaparak yeni heroları alt alta ekleyin
• Heronun 1 den fazla script seçeneği olabiliyor lütfen bu durumda hangisi olduğunu belirtin. Örnek: Hero: Jinx - JinxDefault
Minimum 2 oyun denediğiniz heroları paylaşın lütfen

Önemli: spam atan arkadaşları tek tek raporlayacağım bilginiz olsun. (Bu tarz konu açmak yasaksa konuyu kapatabilirsiniz şimdiden kusura bakmayın)

-- Örnek Taslak --
---------------------------------------
Hero: Kogmaw
Lane: Adc
Durumu: İdare eder
Denendiği elo: SoloQ dia2
Kaç kere denendi: 2
Winrate: %100
Not: Erken oyunda fazla bir şey yapamıyor fakat farm alması gayet güzel orta ve geç oyunda her türlü iş yapıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
yan hesapta
hero vayne
adc
4 maç attım
%100
guzel oynanıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
aphelios,kayle ve irelia aşırı iyi
kata idare eder durumda
fiora çok kötü
genel olarak orbwalkerla ilgili fikrim = yetersiz , bazen combodan sonra adama düz vuruş yapmıyor, farm kaçırıyor apheliosda
evade eskisine oranla bir tık kötü. dodgeladığı zaman bazen sabit duruyor hareket ettiremiyosun şampiyonu farklı bir skill yediriyor. Ama bunlar zaten zaten zamanla düzelir
güncelleme : syndra denedim aşırı kötü

Son düzenleme:
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Zilean Q lar mükemmel atıyor fakat ultiyi kaçırabiliyor
Kalista E leri mükemmel çekiyor hatta minyona 3 AA vurduysanız 4.de Qile adama pasifi aktarıp adamın bir anda yarı canını götürebiliyorsunuz
Plat 2 elo 2siylede 1er oyun attım win

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hero: xerath
lane: mid
durumu: iyi
denendiği elo: Gold 2
kaç kere denendi: 3
winrate: %100
not: Aşırı iyi. Skill kaçırmıyor diye bazen comboları kapatıyorum. O kadari iyi yani. Rahat plata-dia eloya kadar çıkarım xerath ile.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hero : KogMaw
lane:adc
durumu : S++

9 kere oynadım plat4 eloda %100 win ratio
----------------------------------------------------------
*caitlyn
durumu : A+

2 kere denedim %100 win ratio laneingi çok iyi yapsada e skilini işlevsel kullanamayıp öldürüyor kendini binevi
--------------------------------------------------------
irelia s++
karşıda dash atan herolar olsa bile yapabilceği en iyi komboyu yapıyor gerçekten muazzam oynarken irelia montage izlermiş gibi oluyorsunuz

denediğim elo :dia3

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Hero: Xerath
Lane: Support
Durumu: 10 üzerinden 7
Denendiği elo: Normal Game
Kaç kere denendi: 6
Winrate: %85

Not: Q-W-E Skillshot açısından iyi. Fakat R'nin mantığını bir türlü çözemedim. Bir bozukluk mu var yoksa ben mi yapamadım bilmiyorum. Canı az olan biri olduğunda R'yi bazen atıyor bazen atmıyor(%70 oranda atıyor). Ben R tuşuna manuel olarak bastığımda da otomatik atmıyor. Bir de Q ve W'dan önce E atmanız gereken durumlar oluyor. Fakat kesinlikle önce Q'yu atıyor.(range yeterli olsa bile) Eğer ben ayarlarında bir hata yapmıyorsam, Xerath'ı kendi oyunculuğunuzu da katarak oynamanız lazım. Map takibiniz varsa elmasa rahat çıkarır. Ve ekstra bir öneri, script bile kullansanız kesinlikle en arkalarda durun takım savaşında. Alt-Tab yapmayın oyun çöküyor.

Evade, Morgana Q - Lux Q - Ashe R - Blitzcrank Q - Lee Sin Q - Kayn W vb. Skill'leri çok rahat dodge luyor. Fakat bir tavsiye; Evade'i kapatmanız gereken anlar olabilir. Dodge'lıycam derken rakibe yakalanabiliyorsunuz. İçlerine doğru dodge layabiliyor tabii bu istisna. Bu arada yukarıda yazdıklarımda bir hata, benim çözemediğim bir şey varsa yazın. Hem ben bilgileneyim hem yanlış yorum yapmış olmayayım. R sorunu çözülebiliyorsa çok iyi bu arada. FPS sorunu yaşayanlar varmış, ben yaşamadım. 750ti kullanıyorum. Herhangi bir donma takılma yok.

Twitch ile az da olsa denedim, kite iyi gibi geldi bana. Şimdilik bu kadar.

west side
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Vayne,Kog'Maw
Kog'Maw 10 üzerinden 9 = ara sıra minyonlar için skill atsana düzgün bir config ile çok rahatça elo atlayabilirsiniz.
Vayne 10 üzerinden 10 tamamen %100 win ratio su olan bi champ script ile yağ gibi akıyor tavsiye ederim. ara sıra minyon almak için q skill ini kullanıp zor durumda bıraksada çok iyi gidiyor.

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Hero: Yasuo
Lane: Adc,Mid
Durumu: Oldukça iyi lazysharptaki gibi hortum tuttugu gibi ulti atmıyor ultiyi nasıl ne şekilde atacağını kendiniz ayarlayabiliyorsunuz tavsiyem atak speed cıkmanızdır
Denendiği elo: SoloQ Gümüş-Plat arası uygundur ama plat1 denendi
Kaç kere denendi: 4
Winrate: %75 80 oranında kazanırsınız birazda diğer lanelere camp atmanız gerekiyor
Not: Erken oyunda oldukça iyi ama çok agresif oluyor scriptle karşınızda kırılgan bir hero varsa agresif oynayıp tutuştur girin-tank türü bir hero varsa 6 olana kadar takaslara elinizle girmenizi tavsiye ederim...

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sion ile 3 maç attım gold 1 euw comboyu çok iyi yapıyor laneclear güzel çalışıyor en güzel özelliği ultisi ile sıfır çizebiliyorsunuz çok eğlenceli kendi eksenimde 2 kere dönüp rakibe vurabiliyosun mesela

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kalısta abı ruaan cıkınca boşluk tusuna basılı tutuyorum bıde nereye dogru kayıtlıycamı secıyorum kendısı yapıyor zaten
cok iyi kalıstayada

Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
pyke ve irelia deneyin çok iyi oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
kogmawın kötü olma imkanı yok gibi zaten pek

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Burdaki tavsiyeleri deneyeceğim arkadaşlar teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...