---------------------------------------
Hero: Xerath
Lane: Support
Durumu: 10 üzerinden 7
Denendiği elo: Normal Game
Kaç kere denendi: 6
Winrate: %85
Not: Q-W-E Skillshot açısından iyi. Fakat R'nin mantığını bir türlü çözemedim. Bir bozukluk mu var yoksa ben mi yapamadım bilmiyorum. Canı az olan biri olduğunda R'yi bazen atıyor bazen atmıyor(%70 oranda atıyor). Ben R tuşuna manuel olarak bastığımda da otomatik atmıyor. Bir de Q ve W'dan önce E atmanız gereken durumlar oluyor. Fakat kesinlikle önce Q'yu atıyor.(range yeterli olsa bile) Eğer ben ayarlarında bir hata yapmıyorsam, Xerath'ı kendi oyunculuğunuzu da katarak oynamanız lazım. Map takibiniz varsa elmasa rahat çıkarır. Ve ekstra bir öneri, script bile kullansanız kesinlikle en arkalarda durun takım savaşında. Alt-Tab yapmayın oyun çöküyor.
Evade, Morgana Q - Lux Q - Ashe R - Blitzcrank Q - Lee Sin Q - Kayn W vb. Skill'leri çok rahat dodge luyor. Fakat bir tavsiye; Evade'i kapatmanız gereken anlar olabilir. Dodge'lıycam derken rakibe yakalanabiliyorsunuz. İçlerine doğru dodge layabiliyor tabii bu istisna. Bu arada yukarıda yazdıklarımda bir hata, benim çözemediğim bir şey varsa yazın. Hem ben bilgileneyim hem yanlış yorum yapmış olmayayım. R sorunu çözülebiliyorsa çok iyi bu arada. FPS sorunu yaşayanlar varmış, ben yaşamadım. 750ti kullanıyorum. Herhangi bir donma takılma yok.
Twitch ile az da olsa denedim, kite iyi gibi geldi bana. Şimdilik bu kadar.
---------------------------------------