Beer Pls
Uzman Üye
Öncelikle Hayırlı Geceler Arkadaşlar windsharp bildiğiniz üzere detected şuan max 3 gün içinde ban atıyor ve benim şahsi düşüncem windsharp ın detected olmasında en büyük etkilerden birisi tüm kullanıcılara açılması ve çok net şekilde söylüyorum ki bazı arkadaşlarımız oyunda gözümle gördüğüm şeyi anlatıyorum herif chate beyler bedava script var memoryhackers herkes kullansın tarzı şeyler yazıyordu youtube kanalının reklamını yapıyordu işte hile bedava linkten indirin fln ve youtube da bu şekilde çokca video var windsharp hakkında sırf kendi kanallarının reklamı olsun diye herifler açık şekilde söylüyor ve inanmazsınız belki ama bu script tüm kullanıcılara açılmadan önce tüm özellikleri açık şekilde 4 5 ay hesap kastım lazysharp zamanı da dahil benim şahsi düşüncem hilenin detected olmasının büyük sebeblerinden biri bazı kafasını kullanmayı bilmeyen arkadaşların kendi kanallarını reklam yapma amacıyla youtube gibi bi platform a açık şekilde böyle video atmaları oyunda reklam yapmaları tarzı şeyler düzelir mi diye soracak olursanız şahsi fikrim hepimize geçmiş olsun RİP WINDSHARP