WindSharp Detected Olması Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beer Pls
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Öncelikle Hayırlı Geceler Arkadaşlar windsharp bildiğiniz üzere detected şuan max 3 gün içinde ban atıyor ve benim şahsi düşüncem windsharp ın detected olmasında en büyük etkilerden birisi tüm kullanıcılara açılması ve çok net şekilde söylüyorum ki bazı arkadaşlarımız oyunda gözümle gördüğüm şeyi anlatıyorum herif chate beyler bedava script var memoryhackers herkes kullansın tarzı şeyler yazıyordu youtube kanalının reklamını yapıyordu işte hile bedava linkten indirin fln ve youtube da bu şekilde çokca video var windsharp hakkında sırf kendi kanallarının reklamı olsun diye herifler açık şekilde söylüyor ve inanmazsınız belki ama bu script tüm kullanıcılara açılmadan önce tüm özellikleri açık şekilde 4 5 ay hesap kastım lazysharp zamanı da dahil benim şahsi düşüncem hilenin detected olmasının büyük sebeblerinden biri bazı kafasını kullanmayı bilmeyen arkadaşların kendi kanallarını reklam yapma amacıyla youtube gibi bi platform a açık şekilde böyle video atmaları oyunda reklam yapmaları tarzı şeyler düzelir mi diye soracak olursanız şahsi fikrim hepimize geçmiş olsun RİP WINDSHARP

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
çok doğru diyorsun ve forumdaki aktiflikte düştü eskiden millet onaylı üye olmak için akşama kdar konu aç konulara katıl gibi eylemlerde bulunarak yüksek aktiflik sağlanıyordu forumda şimdi o da yok :(

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
bence de yapılan scripler herkeze paylaşılmamalı kullanmak için hak etmek lazım :)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Pre seasondan sonra bari belki tekrar onaylı üye falan olsa güzel olur. Bende 4 5 ay hesap kastım. Mastera kadar ban yemedim masterda da yemedim gerçi ama :D

Beer Pls
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
reis nasıl kasıyonuz scriptle bile golda çıktım anca
arkadaş master demiş ama çok zor bir ihtimal mastera çıkmak çıksan bile zaten her gün 10 kişiden rapor yersin adamlar çok rahat anlıyor sc oldugunu plat elo ve sonrasında

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
arkadaş master demiş ama çok zor bir ihtimal mastera çıkmak çıksan bile zaten her gün 10 kişiden rapor yersin adamlar çok rahat anlıyor sc oldugunu plat elo ve sonrasında
1.) Kanka dodge falan kapalı oynuyorum ben full ve %100 spacebar kullanmıyordum.
2-) Dostum oyunda da zaten her şey mekanik demek değil dünyanın en güzel kite ını dodge unu yap. nerde ne yapacağını bilmiyosan gireceğin çıkacağın yeri karşında ki ve kendi oynadığın karaktere matchuplara hakim değilsen sc seni bir yere taşımıyor. Sc yi kullanmayı bilmekte önemli sonuçta %100 gelişmiş süper zeki bir yapay zeka kullanmıyorsun. Kaçman gereken yerde space basarsan sc kurtarmıyor :D %100 Sbtw değil de %50 %50 Manuel oynayarak daha çok başarı sağlarsın

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Plat elo ve sonrasın da script olduğunu mu anlıyorlar :D kanka tr den bahsediyoruz dimi

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Forumda çok fazla spam olduğu için böyle bir şey yapıldı bence ama elbet bir gün ban atacaktı windsharpta belki oyüzden değildir bilemeyiz

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
script kimseyi daha iyi bir oyuncu yapmaz sadece ayarlarsın senden hızlı veya normal bir insan üstü hızda refleks sergiler ve tepkiler vererek oynatır kombosunu hatasız yapar timing ile farm almanı kolaylaştırır vs. ancak oyun bilmiyorsan skor çıkmayacak gank ihtimaline spell harcıyorsan veyahut şöyle 8-10 minyonu alıp almayacağın bile belli olmayan bir skor için feda ediyorsan zaten scriptle çıkabileceğin maksimum yer gold oyun bilgisini de aktif kullandığın zaman kanka inanılmaz yerlere gelebilirsin detected olmadan önce post sahibinin belirttiği üzere bazı hakaret etmek istediğim kullanıcılar yüzünden... 6 hesap kasmıştım 3 dia 2 plat 1 grandmaster kendi main hesabımda bile kullanıyordum (ki bu önerilmiyor farkındayım.) az hesap satmadım sayesinde kasıp benim normal ligim plat üstüne kolay kolay çıkamam extra efor sarfetmem günde iyi kötü 4-5 maç atıp oyuna iyice adapte olmam lazım normal koşullarda ancak scriptle bu işlemi es geçiyordum kite veya anlık hasar odaklı bir çar alıp tf'leri taşıyordum lig atlıyordum ta ki ban yiyene kadar bak hatırladıkça sinirlerim bozuluyor aramda bile açıp reklamını yapan bazı kendini bilmez arkadaşlarımız vardı.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Beer Pls
Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Plat elo ve sonrasın da script olduğunu mu anlıyorlar :D kanka tr den bahsediyoruz dimi
bunun serverla alakası yok kardeşim oyun bilgisi olan bir insan bırak plat ı silver elo da bile anlar çünkü scriptin dodgeları çok keskin normal bir insanın dodgelayamayacağı şeylere refleks gösteriyor script kısacası bunun eloyla ya da serverla alakası yok plat ve üstü dememde ki sebeb daha alt elolarda ki arkadaşlarımız oyuna daha yeni adapte olmaya başlamış fazla bişey bilmedikleri için youtube dan izledikleri lol montagelere dayanarak adam smurf deyip geçiyor hile olabileceğini
düşünmüyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ritonun güvenlik sistemi iyi scripi kesin buluyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kardesim adam scripti öyle paylasmasa bile bu sitede herkese acik, o yüzden er gec detected olur, bunu önlemek icin private script almak lazim yani mesela adam 50 slotlu script satiyor ve sadece bu 50 kisiye paylasiyor. ozmn Riot bunu zor detectler.

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Public hile, eninde sonunda ban atıcaktı zaten.

1607402509607.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...