Beer Pls
Uzman Üye
reis nasıl kasıyonuz scriptle bile golda çıktım ancaPre seasondan sonra bari belki tekrar onaylı üye falan olsa güzel olur. Bende 4 5 ay hesap kastım. Mastera kadar ban yemedim masterda da yemedim gerçi ama
sana selam olsun eyyyyyy masterreis nasıl kasıyonuz scriptle bile golda çıktım anca
arkadaş master demiş ama çok zor bir ihtimal mastera çıkmak çıksan bile zaten her gün 10 kişiden rapor yersin adamlar çok rahat anlıyor sc oldugunu plat elo ve sonrasındareis nasıl kasıyonuz scriptle bile golda çıktım anca
arkadaş master demiş ama çok zor bir ihtimal mastera çıkmak çıksan bile zaten her gün 10 kişiden rapor yersin adamlar çok rahat anlıyor sc oldugunu plat elo ve sonrasında
1.) Kanka dodge falan kapalı oynuyorum ben full ve %100 spacebar kullanmıyordum.reis nasıl kasıyonuz scriptle bile golda çıktım anca
Plat elo ve sonrasın da script olduğunu mu anlıyorlararkadaş master demiş ama çok zor bir ihtimal mastera çıkmak çıksan bile zaten her gün 10 kişiden rapor yersin adamlar çok rahat anlıyor sc oldugunu plat elo ve sonrasında
script kimseyi daha iyi bir oyuncu yapmaz sadece ayarlarsın senden hızlı veya normal bir insan üstü hızda refleks sergiler ve tepkiler vererek oynatır kombosunu hatasız yapar timing ile farm almanı kolaylaştırır vs. ancak oyun bilmiyorsan skor çıkmayacak gank ihtimaline spell harcıyorsan veyahut şöyle 8-10 minyonu alıp almayacağın bile belli olmayan bir skor için feda ediyorsan zaten scriptle çıkabileceğin maksimum yer gold oyun bilgisini de aktif kullandığın zaman kanka inanılmaz yerlere gelebilirsin detected olmadan önce post sahibinin belirttiği üzere bazı hakaret etmek istediğim kullanıcılar yüzünden... 6 hesap kasmıştım 3 dia 2 plat 1 grandmaster kendi main hesabımda bile kullanıyordum (ki bu önerilmiyor farkındayım.) az hesap satmadım sayesinde kasıp benim normal ligim plat üstüne kolay kolay çıkamam extra efor sarfetmem günde iyi kötü 4-5 maç atıp oyuna iyice adapte olmam lazım normal koşullarda ancak scriptle bu işlemi es geçiyordum kite veya anlık hasar odaklı bir çar alıp tf'leri taşıyordum lig atlıyordum ta ki ban yiyene kadar bak hatırladıkça sinirlerim bozuluyor aramda bile açıp reklamını yapan bazı kendini bilmez arkadaşlarımız vardı.reis nasıl kasıyonuz scriptle bile golda çıktım anca
bunun serverla alakası yok kardeşim oyun bilgisi olan bir insan bırak plat ı silver elo da bile anlar çünkü scriptin dodgeları çok keskin normal bir insanın dodgelayamayacağı şeylere refleks gösteriyor script kısacası bunun eloyla ya da serverla alakası yok plat ve üstü dememde ki sebeb daha alt elolarda ki arkadaşlarımız oyuna daha yeni adapte olmaya başlamış fazla bişey bilmedikleri için youtube dan izledikleri lol montagelere dayanarak adam smurf deyip geçiyor hile olabileceğiniPlat elo ve sonrasın da script olduğunu mu anlıyorlarkanka tr den bahsediyoruz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?